Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Μόσχα η… Χρυσή Αυγή - Εκτεταμένες επαφές με συμβούλους του V. Putin – «Η στροφή προς τη Ρωσία… αιτία των πολιτικών διώξεων»

Στη Μόσχα η… Χρυσή Αυγή - Εκτεταμένες επαφές με συμβούλους του V. Putin – «Η στροφή προς τη Ρωσία… αιτία των πολιτικών διώξεων»
"Η Χρυσή Αυγή αποτελεί φυσικό σύμμαχο της Ρωσίας"
Τη ρωσική πρωτεύουσα επισκέφθηκε κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιώντας εκτενείς επαφές με συνεργάτες του V. Putin.
Ειδικότερα, οι βουλευτές Α. Ματθαιόπουλος και Ε. Ζαρούλια επισκέφθηκαν την Μόσχα και πραγματοποίησαν εκτεταμένες επαφές με Ρώσους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη αυτή σηματοδοτεί επισήμως την προσέγγιση του ελληνισμού με την ομόδοξη Ρωσία μέσω του Λαϊκού Συνδέσμου, που εκφράζει την θέληση του ελληνικού λαού για άμεση σύσφιξη των διμερών σχέσεων
Στο περιθώριο των επαφών, τα δύο στελέχη της Χρυσής Αυγής συναντήθηκαν με τον σύμβουλο του προέδρου V. Putin και Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Μόσχας, Αλεξάντερ Ντούγκιν.
Μεταξύ των θεμάτων που εξετάστηκαν, ήταν οι εξελίξεις στην Ουκρανία, οι πολιτικές διώξεις της Χρυσής Αυγής, η γεωστρατηγική θέση της Ρωσίας και οι διμερείς σχέσεις με την Ελλάδα.
«Η Χρυσή Αυγή αποτελεί φυσικό σύμμαχο της Ρωσίας, καθώς αντιμάχεται την αμερικανική επεκτατική πολιτική. Είναι απόλυτα ενήμερος για τις πολιτικές διώξεις εις βάρος μας και θεωρεί ότι αυτές γίνονται ακριβώς επειδή μιλάμε ανοιχτά υπέρ της γεωπολιτικής στροφής προς τη Ρωσία» υποστήριξε μεταξύ άλλων, ο Ρώσος αξιωματούχος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης