Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο πλευρό του πρωθυπουργού οι καραμανλικοί - Κώστας Καραμανλής (του Αχιλλέα) - «Στηρίζω την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά»

Στο πλευρό του πρωθυπουργού οι καραμανλικοί - Κώστας Καραμανλής (του Αχιλλέα) - «Στηρίζω την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά»
Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές αναμένεται και δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή
Μήνυμα στήριξης των κομματικών υποψηφιοτήτων της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά στέλνουν οι καραμανλικοί.
«Οι εκλογές της Κυριακής γίνονται για την αυτοδιοίκηση. Όλοι καταλαβαίνουμε όμως ότι σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, θα έχουν αντίκτυπο και στην κεντρική πολιτική σκηνή, ιδίως στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες. Είναι αυτονόητο, λοιπόν, ότι ως στέλεχος της ΝΔ της μεγάλης παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ως άνθρωπος που στηρίζει την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζω και τις επιλογές της ΝΔ σε δήμο και περιφέρεια», δήλωσε στο enikos.gr, ο Κώστας Καραμανλής ο νεώτερος, ο γιος του Αχιλλέα και ξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού.
Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές αναμένεται και δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με την οποία θα στείλει μήνυμα υπέρ της πολιτικής και της κυβερνητικής σταθερότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης