Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α. Σαμαράς – Κοσμογονία έργων στην Ελλάδα – Άρχισε η επανεκκίνηση της χώρας - Προχωράμε μπροστά

Α. Σαμαράς – Κοσμογονία έργων στην Ελλάδα – Άρχισε η επανεκκίνηση της χώρας - Προχωράμε μπροστά
Προχωράμε μπροστά, με σταθερά βήματα, τόνισε ο πρωθυπουργός
Για κοσμογονία έργων στην Ελλάδα έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο έργο κατασκευής του Ανισόπεδου Κόμβου Μεσολογγίου, σημειώνοντας ότι άρχισε η επανεκκίνηση της χώρας.
Όπως δήλωσε ο κ. Σαμαράς, «είμαστε στο έργο του Ανισόπεδου Κόμβου που συνδέει το Μεσολόγγι με την Ιονία Οδό. Ιονία Οδός σημαίνει η σύνδεση της Ελλάδας με τη νοτιοανατολική Ευρώπη. Σημαίνει ανάπτυξη ιδιαίτερα σε μια περιοχή που ήταν, μέχρι τώρα, ξεχασμένη Ελλάδα».
Πρόσθεσε ακόμη ότι «μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζουμε ότι πάνω από 4,5 χιλιάδες άτομα θα δουλεύουν σε αυτό τον δρόμο. Είναι το έργο πολύ μεγάλο και ταυτόχρονα αναδεικνύει και αρχαιολογικούς θησαυρούς τους οποίους τους σεβόμαστε και αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 60 χιλιάδες στρέμματα ο χώρος στον οποίο γίνονται ανασκαφές».
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «μια πραγματική κοσμογονία έργων γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε στενά κάθε μέρα των έργων αυτών, γιατί είναι πολυσήμαντα και για την ανάπτυξη και για τον πολιτισμό μας».
Ο πρωθυπουργός κατέληξε λέγοντας ότι «ταυτόχρονα σηματοδοτείται αυτό που βλέπουμε παντού. Η επανεκκίνηση της χώρας μας ξεκίνησε και εμείς προχωράμε μπροστά με σταθερά βήματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης