Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς – Δημοκρατικά και ενωτικά βγαίνουμε από την κρίση – Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ) – Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στις τοπικές κοινωνίες

Σαμαράς – Δημοκρατικά και ενωτικά βγαίνουμε από την κρίση – Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ) – Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στις τοπικές κοινωνίες
Ο λαός εκλέγει τους καλύτερους δημάρχους και περιφερειάρχες τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Σήμερα 18 και την άλλη Κυριακή, 25 Μαίου, οι Έλληνες ψηφοφόροι θα κληθούν να επιλέξουν τους αιρετούς τοπικούς «άρχοντες».
Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε λίγο μετά τις 9:30 σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Πύλο.
«Ασκήσαμε το εκλογικό μας δικαίωμα. Δημοκρατικά και ενωτικά βγαίνουμε από την κρίση» υποστήριξε ο πρωθυπουργός, ο οποίος έφτασε στο εκλογικό τμήμα συνοδευόμενος από την σύζυγο και την κόρη του, όπου τον περίμεναν αρκετοί συμπατριώτες του και υποψήφιοι δήμαρχοι του Δήμου Πύλου – Νέστορος.
Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε λίγο μετά τις 10 το πρωί και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος υποστήριξε ότι «η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στις τοπικές κοινωνίες, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».
«Ο λαός εκλέγει τους καλύτερους δημάρχους και περιφερειάρχες. Ελπίζω η επιλογή αυτή να είναι προς την ανάπτυξη, την απασχόληση και τις καλύτερες υπηρεσίες για τον δημότη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.
Μικροένταση επικράτησε στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος με διαδηλωτές του ΠΑΜΕ.
Οι διαδηλωτές, την ώρα που ο κ. Βενιζέλος έκανε δηλώσεις, φώναζαν συνθήματα, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμίσουν τα πνεύματα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης