Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεδίκογλου – Η ΝΔ θα υποστηρίξει Γ. Καμίνη και Γ. Σγουρό στο β' γύρο των εκλογών - Το αποτέλεσμα δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς

Κεδίκογλου – Η ΝΔ θα υποστηρίξει Γ. Καμίνη και Γ. Σγουρό στο β' γύρο των εκλογών - Το αποτέλεσμα δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς
Εντυπωσιακό το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στην Αττική
Η ΝΔ θα στηρίξει τις υποψηφιότητες του Γ.Καμίνη και του Γ.Σγουρού στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ανακοίνωσε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
«Είναι δυνατόν να στηρίξουμε αυτούς που ζητούν ψήφο για ανατροπή της κυβέρνησης» διερωτήθηκε ο κ.Κεδίκογλου, ο οποίος αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών, τόνισε ότι «δεν προσφέρεται για να πανηγυρίσει κανείς».
Επιπλέον, ο κ.Κεδίκογλου επέκρινε το ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να προτάξει την πρώτη θέση της Ρένας Δούρου στην Αττική παρά το γεγονός ότι το ποσοστό της ήταν κατά 7 μονάδες χαμηλότερο σε σχέση με το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές.
Αναφορικά με τις επερχόμενες Ευρωεκλογές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αφού έκανε λόγο για μια διαφορετική κάλπη, υποστήριξε πως το μόνο που ζητά η κυβέρνηση είναι «να διατηρηθεί η σταθερότητα» και «να συνεχίσουμε την πορεία για έξοδο από την κρίση».
Όπως είπε ο κ.Κεδίκογλου όλα τα στοιχεία δείχνουν πως η πλειοψηφία των πολιτών τάσσεται υπέρ της σταθερότητα και κατά των πρόωρων εκλογών, παρά το μειοψηφικό ποσοστό των συμπολιτευόμενων κομμάτων.
Κληθείς να σχολιάσει τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Αττικής, ο κ.Κεδίκογλου είπε ότι είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι παρά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τη δράση της, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που επιλέγουν να την ψηφίσουν.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι εν όψει του β' γύρου η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να ενημερώσει καλύτερα και να δείξει στον κόσμο τι ακριβώς είναι η Χρυσή Αυγή.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης