Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης (ΝΔ) – Η πολιτική ανατροπής του ΣΥΡΙΖΑ αποτυγχάνει παταγωδώς

tags :
Βορίδης (ΝΔ) – Η πολιτική ανατροπής του ΣΥΡΙΖΑ αποτυγχάνει παταγωδώς
Η ΝΔ μοιάζει να είναι ικανοποιημένη από την αυτοδιοικητική ψήφο
Την άποψη ότι η πολιτική ανατροπής του ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε παταγωδώς στην πρώτη φάση των εκλογών διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μ.Βορίδης
Σε δηλώσεις του στο Real Fm, ο κ.Βορίδης αν και υποστήριξε ότι πρέπει να συνεκτιμηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα στο σύνολο των περιφερειών, τόνισε ότι «η ΝΔ μοιάζει να είναι ικανοποιημένη από την αυτοδιοικητική ψήφο».
«Πολιτικά ζητήματα η Νέα Δημοκρατία δεν έθεσε στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι είναι τρείς οι κάλπες και ένα το μήνυμα. Στις εκλογές που έρχονται, ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει σε μια δημοψηφιστική λογική τους πολίτες.Η πολιτική της ανατροπής του ΣΥΡΙΣΑ σε πρώτη φάση αποτυγχάνει παταγωδώς ακόμα και στην Αττική. Δεν είναι ότι η κ. Δούρου πήρε 35% να πούμε ότι είναι μια μεγάλη δύναμη ανατροπής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Βορίδης.
«Αυτά δεν είναι αποτελέσματα ανατροπής. Στον δήμο της Αθήνας, κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, αν ο κ. Κακλαμάνης δεν επέμενε σε μια πολιτικά αυτοκτονική τάση, να καταλήξει εκτός ο ίδιος, στερώντας από την παράταξη η οποία τον είχε τιμήσει, να διεκδικήσει τη δημαρχία. Η Νέα Δημοκρατία έκανε μια επιλογή. Είπε ότι εγώ δεν θέλω να πηγαίνω στις τοπικές κοινωνίες και να τους βάζω σκληρά τα ζητήματα της πειθαρχίας για το τι θα κάνουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές» υπογράμμισε ο κ.Βορίδης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης