Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης – Υπερσυντηρητικοί αριστεροί όσοι κατακρίνουν το προεκλογικό σποτ…

Στ. Θεοδωράκης – Υπερσυντηρητικοί αριστεροί όσοι κατακρίνουν το προεκλογικό σποτ…
Προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις για το προεκλογικό σποτ, το οποίο έγειρε δριμεία αντιδράσεων, έδωσε ο Στ. Θεοδωράκης, σε προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη.
«Μόνον ένας ανόητος θα μπορούσε να κατηγορήσει για σεξιστικό περιεχόμενο το περιεχόμενο του προεκλογικού σποτ που κυκλοφόρησε Το Ποτάμι» επισήμανε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για «υπερσυντηρητικούς αριστερούς».
Όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Στ. Θεοδωράκης υπογράμμισε πως «οι άνθρωποι που επέλεξε ο Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, οι άνθρωποι που επέλεξε ο Τσίπρας και στην Αθήνα και στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας,στην Κρήτη, στην Πελοπόννησο, πήραν πολύ μικρότερα από τα ποσοστά που πήραν τα κόμματα τους στις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Και αυτό δεν το συζητάει κανείς».
Σύμφωνα με τον ίδιο, το μήνυμα της εκλογικής αναμέτρησης ήταν το εξής: «Ότι τα παιδιά του κομματικού σωλήνα δεν είναι οι λύσεις για τις τοπικές εκλογές. Και Το Ποτάμι, ούτε σήμερα αλλά ούτε και αύριο δεν θα προτείνει ψήφισε αυτό ή ψήφισε το άλλο. Εμείς λέμε ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει προσπάθειες που δεν έχουν σχέση με τον κομματικό σωλήνα, που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι υποψήφιοι που προέρχονται από την Αριστερά ή από τη Δεξιά».
Όσον αφορά τις ευρωεκλογές, υπογράμμισε πως «η συζήτηση που λέει παιδιά δηλώστε αν είσθε αριστερό ή δεξιό δεκανίκι δεν με αφορά. Δεν λιγουρεύομαι κανένα υπουργείο. Έχω χορτάσει το χειροκρότημα του κόσμου, έχω γνωρίσει τη δόξα και δεν έχω καμιά όρεξη να αποκτήσω υπουργική μερσεντές. Αρα το μόνο που ενδιαφέρει είναι να βρούμε κάποιες λύσεις. Αλλά η χώρα δεν θα αλλάξει αν δεν μπει νέο αίμα στην πολιτική και εάν δεν υπάρξουν συμμαχίες του 51%».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης