Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) - Κανένας ψηφοφόρος δεν είναι απόβλητος - Δεν βάζουμε στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάνεναν

Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) - Κανένας ψηφοφόρος δεν είναι απόβλητος - Δεν βάζουμε στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάνεναν
 "Δεν κάνουμε ανοίγματα πέραν του χώρου της Αριστεράς σε ηγεσίες" διευκρίνισε ο κοιν. εκπρόσωπος
Τη βεβαιότητα ότι ο αριστερός προοδευτικός κόσμος θα πάει ενωμένος στην κάλπη, δίνοντας μεγάλη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Παράλληλα ο κ. Λαφαζάνης μιλώντας στο Παραπολιτικά 90,1, για το θέμα που έχει ανοίξει με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, υπογράμμισε: «Δεν κάνουμε ανοίγματα πέραν του χώρου της Αριστεράς σε ηγεσίες. Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες και τους καλούμε να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».
Εντούτοις ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε πως «τον πολίτη που ψήφισε οποιοδήποτε κόμμα δεν τον βάζουμε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και του λέμε ότι εσύ είσαι απόβλητος. Υπάρχει μεγάλη ανακατάταξη στην κοινωνία προς αριστερές προοδευτικές θέσεις».
Αναφορικά με το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ, ο κ. Λαφαζάνης είπε πως δεν είναι επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και επανέλαβε πως, όταν θα γίνει κυβέρνηση, "θα επιμείνουμε στην πλήρη σταθερή εφαρμογή του αντιμνημονιακού προγράμματός μας... Δεν είμαστε ήξεις αφήξεις.. Δημόσια δεσμευόμαστε πλαίσιο αποφασισμένο συλλογικά και δημοκρατικά. Δημοψήφισμα, αν δεν δεχθούν. Ζητάμε την έγκριση από εκλογές, αυτό θα είναι η μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές και μετά θα επιδιώξουμε να έχουμε μεγάλους αγώνες, για να έχουμε εθνικές κάλπες εκεί, θα προσπαθήσουμε να έχουμε μεγάλη πλειοψηφία. Θα σεβαστούμε τη λαϊκή ετυμηγορία και θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα. Αυτό θα είναι το πλαίσιο που θα κινηθούμε, πλαίσιο σεβασμού του ελληνικού λαού και των αποφάσεών του".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης