Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Σαμαρά - Βενιζέλο - Πανικόβλητοι για την καταρρέουσα κυβέρνηση - Κάνουν ανήθικο πόλεμο λάσπης

Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Σαμαρά - Βενιζέλο - Πανικόβλητοι για την καταρρέουσα κυβέρνηση - Κάνουν ανήθικο πόλεμο λάσπης
Αυτοί που έβαζαν Μπαλτάκους σε νευραλγικές θέσεις μιλούν για φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή
Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ανήθικο πόλεμο λάσπης, με αφορμή τη σωρεία αντιδράσεων που προκάλεσαν τα ανοίγματα τόσο στελεχών του κόμματος, όσο και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ενόψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αιχμηρή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σ. Κεδίκογλου που έκανε λόγο για "Ναζί - Αριστερά", κατηγορεί την κυβέρνηση για ανήθικο πόλεμο λάσπης εναντίον του, με πρόσχημα τη Χρυσή Αυγή.
«Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών, οι πανικόβλητοι για την καταρρέουσα κυβέρνησή τους, Σαμαράς - Βενιζέλος, επιστρατεύουν έναν ανήθικο πόλεμο λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει η Κουμουνδούρου και προσθέτει:
«Στην επίθεση λάσπης χρησιμοποιούν είτε γραφικούς τύπους όπως ο κ. Γούδης είτε την αυτονόητη προσπάθεια να συρρικνωθεί η εκλογική απήχηση των νεοναζί εγκληματιών (προσπάθεια που κάνουν και όσοι, όπως πχ ο κ. Καμίνης, συμμετέχουν στον ανήθικο πόλεμο ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ)».
«Αυτοί που έβαζαν Μπαλτάκους σε νευραλγικές θέσεις της συγκυβέρνησής τους και κατόπιν παρέπεμπαν στις καλένδες το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να συζητηθεί στη Βουλή αυτό το πλήγμα στη Δημοκρατία, αυτοί που διερευνούσαν δυνατότητες κυβερνητικής συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή, αυτοί που τα άκρα με τα οποία ο Κώστας Καραμανλής αρνούνταν να συνεργαστεί, τα έκαναν υπουργούς της συγκυβέρνησής τους, αυτοί που στη Βουλή ψήφιζαν μαζί με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής την υπεράσπιση διαπλεκόμενων επιχειρηματικών συμφερόντων (τραπεζιτών, εφοπλιστών κ.λπ), αυτοί που πριν τη δολοφονία του Φύσσα έκαναν τα στραβά μάτια στα εγκλήματα των νεοναζί, αυτοί που για ψηφοθηρικούς λόγους υιοθέτησαν τη ρατσιστική ατζέντα των νεοναζί, αυτοί που οι αυτοδιοικητικοί υποψήφιοι τους λαμβάνουν σήμερα επίσημη στήριξη (Δήμος Πάτρας και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας) από υποψήφιους της εγκληματικής οργάνωσης έχουν το θράσος να κατηγορούν τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι "φλερτάρουν με τη Χρυσή Αυγή" και να μιλούν για "πρώτη φορά ναζί-Αριστερά"» σημειώνει οξύνοντας την αντιπαράθεση η Κουμουνδούρου
Ακόμη τονίζει ότι «ο ελληνικός λαός δεν τους πιστεύει διότι γνωρίζει πόσο βουτηγμένοι μέσα στο ψέμα και τη διαπλοκή είναι Σαμαράς - Βενιζέλος, το γνωρίζει από την απελπισία  που σκορπά η πολιτική τους (για την οποία οι δύο κυβερνητικοί εταίροι της συμφοράς θριαμβολογούν, μιλώντας για σταθερότητα και success story), το γνωρίζει από τις αδίστακτες κωλοτούμπες τους, το γνωρίζει από το πλιάτσικο του δημόσιου πλούτου που προωθεί η κυβέρνησή τους, το γνωρίζει από τις συνωμοσίες τους στα ανακτοβούλια των Καννών, το γνωρίζει από τις μονταζιέρες τους, που μέχρι και τον Όμπαμα έβαλαν στο στόχαστρο (προεκλογικό σποτ του κ. Σαμαρά το οποίο αποσύρθηκε, όταν αποκαλύφθηκε η απάτη)».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης