Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (υπ.Υγείας) – Αν υπάρξει εικόνα ανατροπής, ετοιμαστείτε για εκλογές

Γεωργιάδης (υπ.Υγείας) – Αν υπάρξει εικόνα ανατροπής, ετοιμαστείτε για εκλογές
Οι πολίτες θα πρέπει να ξέρουν ότι οι Ευρωεκλογές έχουν πολιτικό διακύβευμα και ότι όλα μπορούν να τιναχθούν στον αέρα
Την άποψη ότι εάν από τα αποτελέσματα της κάλπης της Κυριακής προκύψει εικόνα ανατροπής, τότε η χώρα θα πρέπει να ετοιμαστεί για εθνικές εκλογές εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm, ο κ.Γεωργιάδης αν και απέφυγε να διευκρινίσει τα εκλογικά ποσοστά που θα αντικατοπτρίζουν αυτήν την εικόνα πολιτικής ανατροπής, περιορίστηκε να αναφέρει ότι όταν βγει το αποτέλεσμα θα το καταλάβουμε.
«Όποιοι δεν θέλουν περιπέτειες θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό, αλλά και όσοι θέλουν να συνεχίσει η χώρα στο δρόμο της σταθερότητας, να έχουν δουλειά ή να βρουν δουλειά...» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος προέβλεψε μια σειρά καταστροφικών εξελίξεων (κατάρρευση τραπεζών, χρηματιστηρίου, κοκ), εάν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο καθένας μας, σαν πολίτης που θα πάει στις κάλπες, θα πρέπει να ξέρει ότι οι ευρωεκλογές έχουν πολιτικό διακύβευμα και μπορεί να τιναχθούν όλα στον αέρα. Αναλόγως πού θα ρίξει την ψήφο του θα κριθεί εάν θα συνεχίσουμε στο δρόμο της σταθερότητας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αδ.Γεωργιάδης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης