Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (υπ.Υγείας) – Δεν συντρέχει λόγος εκλογών – Υπήρξαν αδικίες στην προσπάθεια δημοσιονομικής σταθερότητας

Γεωργιάδης (υπ.Υγείας) – Δεν συντρέχει λόγος εκλογών – Υπήρξαν αδικίες στην προσπάθεια δημοσιονομικής σταθερότητας
Υπέρ της διατήρησης του bonus των 50 εδρών
Την άποψη ότι το εκλογικό αποτέλεσμα αποτυπώνει ξεκάθαρα ότι δεν συντρέχει λόγος εκλογών διατύπωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Ο Ελληνικός λαός πήγε στην κάλπη και ήξερε ότι δύο ενδεχόμενα υπήρχαν για να πάμε σε εκλογές. Αν το ΠΑΣΟΚ ήταν κάτω από 5% και αν ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωνε μεγαλύτερο ποσοστό από τη Νέα Δημοκρατία και την Ελιά μαζί. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, άρα δεν συντρέχει λόγος εκλογών» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Γεωργιάδης.
Όπως υποστήριξε, «ο ελληνικός λαός είπε δύο πράγματα. Είπε σε μας, ακούτε να δείτε, είναι η τελευταία σας ευκαιρία, δεν αντέχουμε άλλο, λύστε μας τα προβλήματα. Είπε στον Τσίπρα, δεν με έχεις πείσει για πρωθυπουργός, ακόμα παραμένεις δεύτερος».
Αναφορικά με τη συζήτηση σχετικά με το bonus των 50 εδρών ο κ.Γεωργιάδης τόνισε ότι πάγια θέση του είναι η διατήρηση του bonus, καθώς όπως είπε, «πιστεύω στις ισχυρές κυβερνήσεις».
«Η χώρα έπρεπε να πετύχει τη δημοσιονομική της σταθερότητα. Στην προσπάθεια αυτή, υπήρχαν και πάρα πολλές αδικίες. Προφανώς είναι πολύ δύσκολο θέμα να μπορέσουμε να περάσουμε αυτή την επιτυχία της χώρας ως μέρισμα στην τσέπη κάθε πολίτη γιατί θέλει χρόνο» είπε ο κ.Γεωργιάδης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «στην οικονομία πρώτα φτιάχνεις και μετά χτίζεις»
«Ο Στουρνάρας μπήκε εκεί για να κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά και την έκανε καλά. Αν μπορεί να μου πει κάποιος ότι υπάρχει τρόπος να πάρεις μια χρεοκοπημένη χώρα, να την βγάλεις από τα βράχια, χωρίς να αδικήσεις κανέναν και χωρίς να πάρεις κανένα σκληρό μέτρο, τότε να αρχίσουμε να πιστεύουμε και στη Χιονάτη» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης