Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πιπιλή (ΝΔ) – Ξέρω ότι σκίσαμε τον κόσμο – Πάρα πολύ σημαντικό πρόσωπο ο Γ.Στουρνάρας

tags :
Πιπιλή (ΝΔ) – Ξέρω ότι σκίσαμε τον κόσμο – Πάρα πολύ σημαντικό πρόσωπο ο Γ.Στουρνάρας
Επικρίνει βουλευτές της ΝΔ για τις επιθέσεις τους κατά του υπουργού Οικονομικών
Με την φράση «ξέρω ότι σκίσαμε τον κόσμο» η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή παραδέχθηκε τα δεινά που προκάλεσε στην ελληνική κοινωνία η ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική στον τομέα της οικονομίας.
Ωστόσο, σε δηλώσεις της στο Βήμα Fm, η κα.Πιπιλή έσπευσε να υπερασπιστεί τον υπουργό Οικονομικών, Γ.Στουρνάρα και να επιτεθεί κατά των βουλευτών της ΝΔ που επικρίνουν με ιδιαίτερη σφοδρότητα τον υπουργό Οικονομικών, στον οποίο μάλιστα αποδίδουν και την εκλογική ήττα της ΝΔ.
«Εάν δεν υπήρχε ο Γιάννης Στουρνάρας τόσο «ψύχραιμος» και «βαμμένος» στο όραμα να ορθοποδήσει και να μην καταστραφεί η χώρα, δεν θα υπήρχαν αυτά τα αποτελέσματα από τη σκληρή πολιτική που εφαρμόστηκε» τόνισε η κα.Πιπιλή, η οποία εκτίμησε ότι παρά τα δεινά που υπέστη η ελληνική κοινωνία, «η ισορροπία κρατήθηκε στο γεγονός πως ο κ. Στουρνάρας δεν επηρεαζόταν από αυτή την τραγωδία που είχε πλήξει μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας».
Η βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε τον υπουργό Οικονομικών «πάρα πολύ σημαντικό πρόσωπο και για την πολιτική του μέλλοντος, η οποία θα χαρακτηρίζεται από στέρεες τεχνοκρατικές βάσεις και όχι από λαϊκισμό» και επιτέθηκε κατά των βουλευτών της ΝΔ, τονίζοντας ότι είναι «ντροπή» να ισχυρίζονται ότι έφταιγε ο κ. Στουρνάρας και όχι οι ίδιοι που ψήφισαν «σκληρά» νομοσχέδια.
«Δεν εμπλέκομαι περαιτέρω. Θεωρώ ότι βοήθησε πάρα πολύ τη χώρα και με ενοχλεί γιατί δεν αποφασίζει ο υπουργός Οικονομικών την πολιτική, την αποφασίζει ο πρωθυπουργός, το κυβερνητικό σχήμα και οι βουλευτές», δήλωσε χαρακτηριστικά η κα. Πιπιλή, η οποία υποστήριξε ότι βασικοί στόχοι της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα πρέπει να είναι η ανακούφιση των πραγματικά ασθενέστερων τάξεων και η αποφορολόγηση της αστικής περιουσίας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης