Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρίχνει τους τόνους το Βερολίνο - Kothe - H Ελλάδα θα αποφασίσει αν θέλει νέα βοήθεια - Ο Schaeuble δεν είπε κάτι καινούριο

Ρίχνει τους τόνους το Βερολίνο - Kothe - H Ελλάδα θα αποφασίσει αν θέλει νέα βοήθεια - Ο Schaeuble δεν είπε κάτι καινούριο
H Γερμανία είναι κατ' αρχήν πρόθυμη να συμβάλλει...
Να μαζέψει... τα ασυμμάζευτα, μετά το μπαράζ αντιδράσεων που προκάλεσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών W. Schaeuble, επιχείρησε η εκπρόσωπός του, Marianne Kothe.
"Ο Schaeuble δεν είπε επί της ουσίας κάτι καινούργιο", δήλωσε η Marianne Kothe, αναφερόμενη στις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών περί ενδεχόμενης νέας βοήθειας προς την Ελλάδα.
"Οι δηλώσεις του Schaeuble κινούνται στη λογική των σχετικών αποφάσεων της Ευρωζώνης", πρόσθεσε η ίδια.
Ταυτόχρονα επανέλαβε ότι εφόσον, μετά το τέλος του τρέχοντος προγράμματος, η Ελλάδα θα χρειαστεί περαιτέρω βοήθεια, τότε οι εταίροι της θα ανταποκριθούν θετικά.
Εναπόκειται, ωστόσο, στην Ελλάδα να αποφασίσει εάν επιθυμεί νέα βοήθεια, διευκρίνισε και πρόσθεσε ότι η Γερμανία είναι κατ' αρχήν πρόθυμη να συμβάλλει, αλλά το ζήτημα θα τεθεί το φθινόπωρο, όταν θα έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του ελληνικού προϋπολογισμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης