Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσή Αυγή - Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν 5 βουλευτές - Α. Ματθαιόπουλος: Αύριο στη Βουλή θα τα πει όλα ο Μιχαλολιάκος

Χρυσή Αυγή - Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν 5 βουλευτές - Α. Ματθαιόπουλος: Αύριο στη Βουλή θα τα πει όλα ο Μιχαλολιάκος
Ο Α. Ματθαιόπουλος τόνισε ότι «απέναντι στους σκευωρούς, η απάντηση θα δοθεί από τον ίδιο το Γενικό Γραμματέα και αρχηγό του κόμματος, ο οποίος θα τοποθετηθεί αύριο από το βήμα της Βουλής»

Ολιγοήμερη προθεσμία έλαβαν από τις ανακρίτριες πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίο είχαν κληθεί σήμερα σε απολογία.
Πρόκειται για τον Γ.Γερμενή, ο οποίος είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος με την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και ο οποίος καλείται σε συμπληρωματική απολογία για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Οι υπόλοιποι τέσσερις και συγκεκριμένα, οι Αρ. Ματθαιόπουλος, Π. Ζησιμόπουλος, Αντ. Γρέγος και Κ. Μπαρμπαρούσης κατηγορούνται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Ο Γιώργος Γερμενής, έλαβε προθεσμία για τις 17 Ιουνίου, ο Αντώνης Γρέγος για τις 19 Ιουνίου, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης έλαβε προθεσμία για τις 18 Ιουνίου, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος για τις 23 Ιουνίου και τέλος ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος για τις 20 Ιουνίου.

Οι δηλώσεις των βουλευτών

Ο Α. Ματθαιόπουλος τόνισε ότι «επέναντι στους σκευωρούς, η απάντηση θα δοθεί από τον ίδιο το Γενικό Γραμματέα και αρχηγό του κόμματος, ο οποίος θα τοποθετηθεί αύριο από το βήμα της Βουλής».
Ο Αντ. Γρέγος σημείωσε ότι υπάρχει μία λαϊκή εντολή, η οποία λέει ότι πρέπει να αφεθεί άμεσα ελεύθερος ο αρχηγός της ΧΑ και οι υπόλοιποι κρατούμενοι».
Ο Κ. Μπαρμπαρούσης τόνισε: «Το τι ακριβώς έχει συμβεί στην υπόθεσή μας το εξομολογήθηκε, πριν από λίγο καιρό, ο Μπαλτάκος και την πρέπουσα απάντηση στους διώκτες μας την έδωσε στις κάλπες ο ελληνικός λαός».

Πρώτη ενημέρωση: 08:15, Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης