Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μ. Βορίδης (Ν.Δ.) – Δεν υπάρχει χρηματοδοτικό κενό, άρα ούτε ανάγκη για νέα χρηματοδότηση

Μ. Βορίδης (Ν.Δ.) – Δεν υπάρχει χρηματοδοτικό κενό, άρα ούτε ανάγκη για νέα χρηματοδότηση
Πολλές φορές έχουν αποδειχθεί εσφαλμένες οι προβλέψεις Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ, τόνισε αναφορικά με το ενδεχόμενο εκ νέου στήριξης της χώρας
Δεν υπάρχει ανάγκη για νέα χρηματοδότηση της χώρας, υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό κενό.
Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real και κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις των Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ για ενδεχόμενο νέο πακέτο βοήθειας προς τη χώρα, ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι πάρα πολλές φορές το τελευταίο διάστημα οι προβλέψεις τους έχουν αποδειχθεί εσφαλμένες.
Όσον αφορά την προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και ερωτηθείς σχετικά σημείωσε ότι «στην πραγματικότητα, καθώς η χώρα ανακτά τις δημοσιονομικές της δυνατότητες, καθώς βγαίνει από τον κύκλο των ελλειμμάτων, αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοσιονομική, οικονομική αυτονομία, από αυτή που είχε», για να προσθέσει ότι «με αυτή την έννοια σκίζει ο Σαμαράς τα μνημόνια».
Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Γιακουμάτου, ότι ο Σόιμπλε είναι πράκτορας του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι «αντικειμενικά λειτουργεί υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ο Σόιμπλε –όχι ως πράκτορας. Αλλά αντικειμενικά αυτά που λέει ώρες ώρες λειτουργούν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης