Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μ. Αρβανίτης - Απαγόρευση συμμετοχής σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο  βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μ. Αρβανίτης - Απαγόρευση συμμετοχής σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής!
Κατηγορείται για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης, μετά τη σύντομη απολογία του, ενώπιων των ανακριτριών.
Οι περιοριστικοί όροι προβλέπουν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αλλά και συμμετοχής του σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια. 
«Δεν μπορώ να πανηγυρίζω κανείς από εμάς δεν μπορεί να πανηγυρίζει. Είναι αδίκως και παρανόμως στη φυλακή και ο αρχηγός μας και στελέχη μας», είπε στις δηλώσεις του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Ο Μιχάλης Αρβανίτης, ο οποίος κατηγορείται για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Σημειώνεται πως χθες στις ανακρίτριες παρουσιάστηκε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του προφυλακισμένου γενικού γραμματέα του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, η οποία πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 17 Ιουνίου.
Τις προηγούμενες μέρες απολογήθηκαν ο Νίκος Κούζηλος, που κρίθηκε προφυλακιστέος, και ο Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, με κατ' οίκον περιορισμό.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης