Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης (Ποτάμι) – Χωρίς σχέδιο η κυβέρνηση, βαδίζει «βλέποντας και κάνοντας»

Στ. Θεοδωράκης (Ποτάμι) – Χωρίς σχέδιο η κυβέρνηση, βαδίζει «βλέποντας και κάνοντας»
Στο πίσω μέρος του μυαλού της έχει πάντα τις εκλογές, εκτίμησε ο πρόεδρος του κόμματος
Συνάντηση γνωριμίας με δημοσιογράφους της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου είχε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια της οποίας τόνισε ότι «το Ποτάμι θέλει να γίνει η δύναμη που θα συσπειρώσει προοδευτικούς φιλελεύθερους και αριστερούς μεταρρυθμιστές, οι οποίοι δεν είχαν έως τώρα πολιτική έκφραση ανάλογη του μεγέθους τους».
Ερωτηθείς σχετικά με τον ανασχηματισμό σημείωσε ότι «έχει σημασία η επιλογή συγκεκριμένων προσώπων» και πρόσθεσε ότι «αυτό που αποκαλύφθηκε κατά κύριο λόγο με τις αλλαγές σε υπουργεία, που απαιτούν μεγάλη τεχνογνωσία, όπως για παράδειγμα στο υπουργείο Υγείας, ήταν ότι η κυβέρνηση δεν είχε κανένα σχέδιο αλλά ουσιαστικά βαδίζει “βλέποντας και κάνοντας”, προσπαθώντας απλά να δημιουργεί κάποιες εντυπώσεις, που δείχνουν ότι στο πίσω μέρος του μυαλού της έχει πάντα και τις εκλογές».
Όσον αφορά το θέμα του χρέους, σημείωσε ότι έγινε λάθος, απορρίπτοντας όπως ανέφερε «λογικές τσαμπουκά», αλλά και λογικές αποδοχής τετελεσμένων χωρίς καμιά διαπραγμάτευση.
Σημείωσε μάλιστα ότι από τις επαφές των ανθρώπων του Ποταμιού στο εξωτερικό έγινε ξεκάθαρο, ότι οι εταίροι μας αναζητούν απεγνωσμένα σοβαρούς και αξιόπιστους συνομιλητές, οι οποίοι δυστυχώς σπανίζουν μέχρι τώρα.
Ας σημειωθεί ότι στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν οι δύο ευρωβουλευτές του κόμματος Γιώργος Γραμματικάκης και Μίλτος Κύρκος, ο εκ των υποψηφίων Νίκος Ορφανός και ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος, Κώστας Αργυρός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης