Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ) – Δεν έθεσα όρους στο Σαμαρά – Είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός των τελευταίων δεκαετιών

Γεωργιάδης (ΝΔ) – Δεν έθεσα όρους στο Σαμαρά – Είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός των τελευταίων δεκαετιών
Ενοχλήθηκα περισσότερο από όσο θα έπρεπε για την απομάκρυνση μου από την κυβέρνηση είπε ο Αδ. Γεωργιάδης
Την άποψη ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός των τελευταίων δεκαετιών εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παραδέχθηκε πως ενοχλήθηκε που τέθηκε εκτός κυβέρνησης περισσότερο από όσο έπρεπε.
Σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm, o Αδ. Γεωργιάδης διέψευσε διάλογο που φέρεται να είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με τον οποίο έθεσε όρους στον Πρωθυπουργό προκειμένου να αναλάβει τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.
«Μέσα στο δωμάτιο ήμασταν δύο. Εγώ και ο Πρωθυπουργός. Αυτά που γράφτηκαν δεν έχουν λεχθεί, τουλάχιστον όπως έχουν γραφτεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας πως ούτε έθεσε όρους, ούτε θα μπορούσε, ούτε θα διανοούταν να θέσει.
Παράλληλα εκτίμησε πως όποιος διέρρευσε το σχετικό διάλογο, έκανε μια «ανασύνθεση» πραγμάτων που ο ίδιος είπε τις προηγούμενες ημέρες και μια «σκέψη» των όσων πιθανών είπαν Γεωργιάδης – Σαμαράς, ενώ ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την «πρωτόγνωρη τιμή» να ανακοινώσει την τοποθέτησή του στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.
Επανέλαβε πως θεωρεί τον Αντώνη Σαμαρά τον καλύτερο πρωθυπουργό των τελευταίων δεκαετιών, τόνισε πως «για ότι στραβό έχει βγει από αυτό το διήμερο» ευθύνεται ο ίδιος ενώ αναφορικά με την «πολυφωνία» που εμφανίζει η νέα κυβέρνηση, είπε πως μια νέα κυβέρνηση δυο εβδομάδων χρειάζεται λίγο χρόνο για να βρει το ρυθμό της.
«Μερικά φάλτσα γίνονται. Γι' αυτό είναι εκεί ο μαέστρος», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης