Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) – Ψευδές ότι η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα μειώσει τις τιμές

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) – Ψευδές ότι η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα μειώσει τις τιμές
Οι αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος χαράσσουν μια νικηφόρα στρατηγική, ανέφερε
Ψευδές χαρακτήρισε το γεγονός ότι η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα επιφέρει μειώσεις τιμών ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι η «ιδιωτικοποίηση έχει ξεκινήσει και οι τιμές αυξάνονται.
Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «οι κυβερνητικές δεσμέυσεις είναι να αυξηθούν και άλλλο», κάτι που ο κόσμος «διαπιστώνει στα τιμολόγιά του».
Όπως επισήμανε, αυτό που ετοιμάζεται να κάνει η κυβέρνηση με τη ΔΕΗ δεν ισχύει στη συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαϊκών κρατών, απευθύνεται σε τριτοκοσμικές χώρες, για να συμπληρώσει ότι «εδώ πάνε να το περάσουν με διαδικασίες fast track και μπιτ-παρά».
Ερωτηθείς σχετικά με τη διήμερη διαβούλευση στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι συζητήθηκαν δημοκρατικά τα πάντα και πρόσθεσε πως αυτές οι αποφάσεις χαράσσουν μια νικηφόρα στρατηγική.
Παράλληλα, επισήμανε ότι «ο κόσμος περιμένει από μας πράξη, εξωστρέφεια, συσπείρωση και σοβαρότητα» και συμπλήρωσε ότι «αυτό που εγκρίθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του σαββατοκύριακου είναι το εάν θα επιδιώξουμε αμφίπλευρα ανοίγματα προς όλες τις κατευθύνσεις -πλην της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των νεοναζί της Χ.Α- για ν’ αλλάξει ρότα αυτός ο τόπος».
Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, δεν είναι ζητούμενο να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει στο εσωτερικό του διαφορετικές απόψεις και να τις συζητά, αναφέροντας χαρακτηριστικά «τιμή μας και καμάρι μας που δεν είμαστε αρχηγικό "μαγαζί"».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης