Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ) – Είμαι δεξιός και όχι ακροδεξιός – Ψήφισα τις μεταρρυθμίσεις διότι τις πίστευα

Γεωργιάδης (ΝΔ) – Είμαι δεξιός και όχι ακροδεξιός – Ψήφισα τις μεταρρυθμίσεις διότι τις πίστευα
Εάν συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις, δεν θα γίνουν εκλογές τον Οκτώβριο
Με κατηγορηματικό τρόπο απέρριψε τις εις βάρος του καταγγελίες για σχέση με το στέλεχος της Χούντας, Στ. Παττακό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Ο πατέρας μου, που ήταν βασιλόφρων, ήταν φυλακή επί Χούντας. Εγώ είμαι δεξιός. Ποτέ δεν ήμουν ακροδεξιός» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος σχετικά με την υπόθεση Παττακού είπε ότι ο Παττακός του είχε στείλει το βιβλίο του με μια αφιέρωση.
«Εγώ τι να κάνω; Το πρόβλημα θα ήταν αν έστελνα εγώ το δικό μου βιβλίο στον Παττακό με αφιέρωση. Ο Παττακός μου έχει στείλει τρία βιβλία και τα έχω διαβάσει και είχαν ιστορικό ενδιαφέρον. Και τα έχω και στη βιβλιοθήκη μου. Εγώ γεννήθηκα το 1972, λέτε να ήμουν συνεργάτης της Χούντας;» διερωτήθηκε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ανάγκη να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις.
«Εγώ ποτέ δεν θα πω ότι ψήφισα το Μνημόνιο με το ζόρι. Πίστευα στις μεταρρυθμίσεις και τις ψήφισα» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας ότι αν συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις από την κυβέρνηση, τότε δεν θα γίνουν εκλογές τον Οκτώβριο.
«Τα πράγματα είναι σαν το ποδήλατο. Αν σταματήσεις να κανείς πεντάλ, πέφτεις» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, αναφέροντας πως το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία «που μου έδωσαν εντολή να το αποσύρω ως υπουργός Υγείας, μια μέρα θα επανέλθει με άλλον υπουργό».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης