Τελευταία Νέα
Πολιτική

Aιχμές Στυλιανίδη (ΝΔ) προς την κυβέρνηση - «Δεν μπορούμε να σπρώχνουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί»

Aιχμές Στυλιανίδη (ΝΔ) προς την κυβέρνηση - «Δεν μπορούμε να σπρώχνουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί»
Παράλληλα αναφερόμενος στις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ τόνισε πως έπρεπε να αποκατασταθούν
Αιχμές προς την κυβέρνηση αφήνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ευ. Στυλιανίδης τονίζοντας ότι οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών θα έπρεπε να έχουν δικαιωθεί.
Ειδικότερα ο κ. Στυλιανίδης μιλώντας στο Βήμα Fm ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αντιλαμβάνεστε ότι έχουν δώσει έναν αγώνα όλο αυτό το διάστημα και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε η Πολιτεία να τις αποκαταστήσει από την πρωτοβάθμια κιόλας απόφαση, διότι και το δημοσιονομικό κόστος δεν είναι μεγάλο και ο συμβολισμός είναι τέτοιος, για τους αδύναμους της κοινωνικής ιεραρχίας και δείχνει ότι πήραμε το μήνυμα των ευρωεκλογών, της στροφής σε μια στοχευμένη κοινωνική πολιτική»
Μάλιστα σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό ο βουλευτής και πρώην υπουργός σημείωσε: «Αρχή άνδρα δείκνυσι. Τα πρόσωπα τώρα θα αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν, τώρα που είναι αντιμέτωπα πλέον με τα προβλήματα».
«Οι περισσότεροι θεωρούν ότι μπορούμε να σπρώχνουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Εάν δουν οι περισσότεροι τι λάθη έχουμε κάνει και τι κενά έχουμε αφήσει ή τι πρέπει να διορθώσουμε και να συμπληρώσουμε, πιστεύω ότι θα αυξήσουμε τις πιθανότητες να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη, όποτε και αν γίνουν» κατέληξε ο κ. Στυλιανίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης