Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασιδιάρης (Χρυσή Αυγή) – Εγκληματίες οι δικαστές – Εκτελούν συμβόλαια θανάτου σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Κασιδιάρης (Χρυσή Αυγή) – Εγκληματίες οι δικαστές – Εκτελούν συμβόλαια θανάτου σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής
Τίποτα δεν θα σταματήσει τη νόμιμη πολιτική δράση του κόμματος τόνισε ο Ηλίας Κασιδιάρης ύστερα από την προφυλάκιση του Αρτ. Ματθαιόπουλου
(upd) Έντονη ήταν η αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη, βουλευτή της Χρυσής Αυγής και εκπροσώπου τύπου του κόμματος ύστερα από τη δικαστική απόφαση για την προκλητική προφυλάκιση του Αρτέμη Ματθαιόπουλου.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε εγκληματίες τους δικαστές που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι «εκτελούν συμβόλαια θανάτου σε βάρος των κατηγορουμένων  βουλευτών της Χρυσής Αυγής».
Όπως είπε ο Ηλ. Κασιδιάρης, ο μόνος λόγος για τον οποίο οδηγήθηκε στις φυλακές ο κ. Ματθαιόπουλος είναι η συμμετοχή του στο πολιτικό συμβούλιο της Χρυσής Αυγής.
«Ουσιαστικά οι δικαστές παίζουν λόττο με τις ζωές ανθρώπων» τόνισε ο Ηλ.Κασιδιάρης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τίποτα δεν πρόκειται να σταματήσει τη νόμιμη πολιτική δράστη του κόμματός του.
Παράλληλα ανέφερε ότι αν είχε εκλεγεί άλλος στην θέση του Αρτέμη Ματθαιόπουλου....ο ίδιος δεν θα προφυλακιζόταν.
Σημειώνεται πως νωρίτερα οι ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, είχαν κρίνει προφυλακιστέο τον βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, ο οποίος βαρύνεται με την κατηγορία της διεύθυνσης και της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Α. Ματθαιόπουλος κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα δύο σελίδων, με το οποίο αρνείται τις κατηγορίες, ενώ σημειώνει ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη, ότι δεν εμπλέκεται σε καμία παράμνομη ενέργεια και ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση.
Σημειώνεται ότι την περασμένη Παρασκευή ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι βουλευτές Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Αντώνης Γρέγος.

(Πρώτη ενημέρωση 10:41, 30 Ιουνίου 2014)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης