Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) – Συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγούσε σε πολιτικές τερατογενέσεις

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) – Συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγούσε σε πολιτικές τερατογενέσεις
Χρειάζεται ουσιαστική αντιπαράθεση για το παρόν και το μέλλον, υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτικές τερατογενέσεις θα δημιουργούσε συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος τόνισε ότι δεν πιστεύει καθόλου σε αυτό το σενάριο.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM και κληθείς να σχολιάσει συνέντευξη του Δ. Αβραμόπουλου στην οποία έκανε λόγο για ενδεχόμενο συνεργασίας Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε ότι «όταν ο υπουργός Αμυνας και αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που ο πρωθυπουργός αρνείται και να ενημερώσει, εδώ και δύο χρόνια, τον Αλέξη Τσίπρα, ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι γεγονός ότι αυτό αποτελεί είδηση».
Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι δείχνει «μια στρατηγική αμηχανία που υπάρχει στον χώρο της Ν.Δ. μετά την καθαρή ήττα της στις ευρωεκλογές» και επισήμανε ότι «επί της ουσίας δεν πιστεύω καθόλου σε αυτό το σενάριο».
Οι διαφορές ανάμεσα στη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο μεγάλες, επισήμανε, «που μία συγκυβέρνηση ανάμεσα σε αυτά τα δύο κόμματα θα οδηγούσε πολιτικές τερατογενέσεις».
Όπως επισήμανε ο κ. Παπαδημούλης, «αυτό που χρειάζεται είναι ουσιαστική, έντονη, αντιπαράθεση επί της ουσίας για το παρόν και το μέλλον. Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι να μπει οριστικά στο ντουλάπι μία εμφυλιοπολεμικού τύπου αντιπαράθεση που συχνά τροφοδοτείται και θυμίζει δεκαετία του ’50».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης