Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η ηττοπαθής προσέγγιση της ΝΔ για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει όλο και πιο κοντά το πολιτικό τέλος του Α. Σαμαρά

Η ηττοπαθής προσέγγιση της ΝΔ για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει όλο και πιο κοντά το πολιτικό τέλος του Α. Σαμαρά
Η ΝΔ πολέμησε την Δεξιά και τώρα αναζητάει διακαώς συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Η ηττοπαθής προσέγγιση της ΝΔ για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, πέραν του ότι είναι υποκριτική, φέρνει όλο και πιο κοντά το πολιτικό τέλος του  Αντώνη Σαμαρά».
Το σχόλιο αυτό που προφανώς εκπλήσσει πραγματοποίησε στο www.bankingnews.gr πρώην υπουργός κυβέρνησης της ΝΔ στο παρελθόν και αποδεικνύει ότι οι διεργασίες στο εσωτερικό των κομμάτων είναι εντονότατες.
Η ΝΔ έχει πει πολλά πολιτικά ψέματα.
Το πρώτο μεγάλο πολιτικό ψέμα ήταν όταν είχε καταψηφίσει το πρώτο μνημόνιο αλλά υπερψήφισε το δεύτερο μνημόνιο και πλέον στηρίζει ξεκάθαρα την πολιτική των μνημονίων.
Το δεύτερο μεγάλο πολιτικό ψέμα ειπώθηκε από την ΝΔ όταν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαπάτησαν τους οπαδούς τους λέγοντας παραμύθια για 38 χρόνια καλλιεργώντας τεχνικά μίσος εκατέρωθεν των ψηφοφόρων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ….και στο τέλος συνεργάστηκαν.
Στόχος δεν ήταν η διάσωση της Ελλάδος αλλά το πώς θα συνεχίσουν να νέμονται την εξουσία.
Το τρίτο μεγάλο πολιτικό ψέμα της ΝΔ έχει να κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το τι έχει λεχθεί από την ΝΔ για τον ΣΥΡΙΖΑ και αντιστρόφως δεν μπορεί να ειπωθεί, ύβρεις, κατηγορίες ακόμη και σκληρότατες συκοφαντίες.
Τι δείχνουν όμως όλα αυτά;
Όλα αυτά πέραν της ηττοπάθειας δείχνουν ότι η ΝΔ είναι κόμμα με εμμονές στην εξουσία.
Όμως όπως παρατηρεί ο κορυφαίος πρώην υπουργός κυβέρνησης της ΝΔ στο παρελθόν, όλα αυτά δείχνουν το πολιτικό τέλος του Αντώνη Σαμαρά.
Είναι προφανές ότι η πολιτική έχει αποτύχει και είναι επίσης προφανές ότι τα ψέματα θα τελειώσουν με το φιάσκο της διαπραγμάτευσης του χρέους.
Δεν θα είναι διαπραγμάτευση για τα 321 δισεκ. αλλά διαπραγμάτευση για τα 53 με 54 δισεκ. εκτός δηλαδή του EFSF γιατί δεν δέχεται μείωση επιτοκίων.
Πρόκειται για φιάσκο και θεατρινισμούς.
Η ΝΔ πολέμησε την Δεξιά και τώρα αναζητάει διακαώς συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι αναρχικοί των Εξαρχείων και οι συνιστώσες της δραχμής όπως ονόμαζαν τον ΣΥΡΙΖΑ στελέχη της ΝΔ διακαώς επιθυμούν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν αποτελεί μόνο ιδεολογική κατάπτωση, αλλά και παρακμή της ΝΔ.
Για όλα αυτά φέρει τεράστια πολιτική και ηθική ευθύνη ο Σαμαράς.
Οι πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν…θα οδηγήσουν τον Σαμαρά στην έξοδο.
Το πολιτικό τέλος πλησιάζει του Σαμαρά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης