Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος) – Φτάσαμε στο σημείο να ταυτίζουμε την Χούντα με το μνημόνιο

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος) – Φτάσαμε στο σημείο να ταυτίζουμε την Χούντα με το μνημόνιο
Μαγική εικόνα ο Τσίπρας – Τον αμφισβητεί το ίδιο του το κόμμα
Μεγάλη ημέρα χαρακτήρισε τη σημερινή η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
«Σήμερα, είναι μία μεγάλη μέρα, είναι η μέρα της αποκατάστασης της δημοκρατίας. Έχουμε σαράντα χρόνια δημοκρατία στην πατρίδα μας και θεωρώ ότι αυτό το οποίο υποχώρησε, με αφορμή και τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν είναι η δημοκρατία, είναι η αντίληψή μας για τη δημοκρατία» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
«Φτάσαμε στο σημείο σήμερα να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο. Επειδή περάσαμε 40 χρόνια τεχνητής ευημερίας με δανεικά και πιστεύοντας ότι η δημοκρατία είναι να διοριστούμε όλοι στο δημόσιο και να μην πληρώνουμε και φόρους, τώρα φτάσαμε στο σημείο να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο» τόνισε η κα. Βούλτεψη, η οποία δεν παρέλειψε για ακόμα μια φορά να επιτεθεί κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
«Ο κ. Τσίπρας είναι μαγική εικόνα. Εμφανίζεται και εξαφανίζεται, όταν υπάρχουν θέματα. Δεν έχουμε αισθανθεί καμία πίεση ούτε μπορούμε να αισθανθούμε, γιατί ο κ. Τσίπρας αμφισβητείται μέσα στο ίδιο του το κόμμα» υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης