Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Θα ακυρώσουμε τους εφαρμοστικούς νόμους του Μνημονίου

tags :
Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Θα ακυρώσουμε τους εφαρμοστικούς νόμους του Μνημονίου
Ο Τσίπρας θα ανακοινώσει μια δέσμη πολύ συγκεκριμένων μέτρων στη ΔΕΘ
Την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να ακυρώσει στην πράξη το μνημόνιο εξέφρασε ο γ.γ. του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βίτσας.
«Εμείς, θα ακυρώσουμε στην πράξη το Μνημόνιο. Θα ακολουθήσουμε μια πολιτική που τους 460 εφαρμοστικούς νόμους – διότι αυτό είναι το Μνημόνιο – θα τους ακυρώσουμε και θα τους αντικαταστήσουμε με βάση έναν προσανατολισμό» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Βήμα FM ο κ.Βίτσας.
Αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, ο κ.Βίτσας τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει μια δέσμη πολύ συγκεκριμένων μέτρων.
«Θα ακούσετε μια δέσμη πολύ συγκεκριμένων μέτρων της κυβέρνησης της Αριστεράς υπό οποιεσδήποτε συνθήκες αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, βρέξει-χιονίσει, όπως λέει ο λαός. Θα ακούσετε τους μεσοπρόθεσμους στόχους και τις πολιτικές προς τα εκεί, όπως και τα εργαλεία τους. Κοστολογημένη, στη βάση ενός οικονομικού προγράμματος» τόνισε ο κ.Βίτσας.
Κληθείς να σχολιάσει την πολιτική της κυβέρνησης, ο κ.Βίτσας υποστήριξε ότι εάν συνεχιστεί αυτή η πολιτική « φοροελαφρύνσεις θα εξαγγέλλει για το 2015 ο κ. Σαμαράς, αλλά φόρους θα βάζει»
«Θα συμβεί μια διάσταση λόγων και έργων, τρομερή. Δεύτερον, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι ο ΕΝΦΙΑ δεν έχει «κάποια» λάθη. Λάθος είναι η φιλοσοφία του μέτρου που δημεύει την περιουσία των Ελλήνων πολιτών. Αυτό το μέτρο έρχεται ως προϋπόθεση του Μεσοπρόθεσμου» τόνισε ο γ.γ. του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βίτσας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης