Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης (Το Ποτάμι): Αυτή η Βουλή πρέπει να εκλέξει ΠτΔ – Το Ποτάμι θέλει να κυβερνήσει γιατί έχει λύσεις

Θεοδωράκης (Το Ποτάμι): Αυτή η Βουλή πρέπει να εκλέξει ΠτΔ – Το Ποτάμι θέλει να κυβερνήσει γιατί έχει λύσεις
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικός
Την άποψη πως η παρούσα Βουλή πρέπει να εκλέξει τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας εξέφρασε ο επικεφαλής Του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη ΔΕΘ.
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικός. Δεν γίνεται κάθε φορά να κοιτάμε τα ντουλάπια της πολιτικής. Υπάρχουν πολλές και σημαντικές προσωπικότητες που μπορούν να εκλεγούν. Αυτή η Βουλή πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Θεοδωράκης, υπογραμμίζοντας ότι «το Σύνταγμα επιτάσσει να βγάζει Πρόεδρο τον καλύτερο, τον πιο άξιο».
«Η κυβερνητική παράταξη ψάχνει μια μετριότητα ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ λέει όποιος και να προταθεί, δεν θα τον ψηφίσω» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης, υπογραμμίζοντας πως μπορεί να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή και ότι αυτός μπορεί να μην είναι πολιτικός.
Αναφερόμενος μεταξύ άλλων στους στόχους του για Το Ποτάμι, ο κ.Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «Το Ποτάμι δεν δημιουργήθηκε γιατί κάποιοι από εμάς θέλουν ένα υπουργείο».
«Το Ποτάμι είναι ένα κίνημα, το οποίο θέλει να κυβερνήσει. Θέλουμε να κυβερνήσουμε γιατί έχουμε λύσεις και μπορούμε να βοηθήσουμε την χώρα μας» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης