Πολιτική

Θεοδωράκης (Το Ποτάμι): Η ανικανότητα του εγχώριου πολιτικού συστήματος μας έφερε στο μνημόνιο

Θεοδωράκης (Το Ποτάμι): Η ανικανότητα του εγχώριου πολιτικού συστήματος μας έφερε στο μνημόνιο
Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού
Σφοδρή επίθεση στα κόμματα της συγκυβέρνησης εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά ο επικεφαλής Του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι η ανικανότητα του πολιτικού συστήματος μας ήταν αυτή που έφερε το μνημόνιο στην Ελλάδα.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος χθες παρουσίασε τις 21 προγραμματικές θέσεις του κόμματος του, υποστήριξε ότι υπάρχει μια «κυβέρνηση εξωτερικού» και μια «κυβέρνηση εσωτερικού», αναφέροντας πως οι ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της χώρας βαρύνουν το εγχώριο πολιτικό σύστημα.
«Δεν φταίει ο κακός Γερμανός ή ο κακός Αμερικανός. Η ανικανότητα του πολιτικού συστήματος μας έφερε στο μνημόνιο. Ενώ ήξεραν ότι η χώρα βυθίζεται, συμμετείχαν στο πάρτι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Επιπλέον, ο κ.Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι εγγυάται τη συμμετοχή του Ποταμιού σε μία σωστή διακυβέρνηση, διευκρινίζοντας, ωστόσο ότι δεν τον ενδιαφέρει η καρέκλα.
«Δεν άφησα τη δημοσιογραφία, για να πάω στην πολιτική, για να βγάλω λεφτά ή να ασκήσω εξουσία» υπογράμμισε ο κ.Θεοδωράκης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης