Πολιτική

Θεοδωράκης (Το Ποτάμι): Ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να πρωταγωνιστεί στον έλεγχο των πλαστών πιστοποιητικών

Θεοδωράκης (Το Ποτάμι): Ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να πρωταγωνιστεί στον έλεγχο των πλαστών πιστοποιητικών
Είναι πολύ νωρίς για να υπάρξει απάντηση στο ερώτημα εάν θα υπάρξει συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ
Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να πρωταγωνιστεί στον έλεγχο των πλαστών δικαιολογητικών στο Δημόσιο εξέφρασε ο επικεφαλής Του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
«Η παρέα των προσώπων της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ με ανθρώπους του παλιού συστήματος του ΠΑΣΟΚ έχει αλλοιώσει τα αριστερά τους αντανακλαστικά. Η κα.Δούρου και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να πρωταγωνιστούν στον έλεγχο των πλαστών πιστοποιητικών» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοδωράκης.
Αναφερόμενος στα όσα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης για τις καταθέσεις, υποστήριξε ότι δεν του αρέσουν οι υπερβολές, προσθέτοντας ότι «είμαι βέβαιος ότι ο κ. Βαρεμένος δεν θα φάει τα λεφτά του κ. Γεωργιάδη».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας Ποτάμιου - ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη να απαντήσει, ενώ τάχθηκε υπέρ των πολύ καλών δημόσιων Πανεπιστήμιων, αλλά και της ίδρυσης μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων.
«Το σχέδιο μας για τη χώρα είναι πολύ κοντά στην τελική του διαμόρφωση» είπε ο κ. Θεοδωράκης, και υποστήριξε ότι κοινός τόπος όλων των δημοσκοπήσεων είναι ότι το Ποτάμι κινείται γύρω στο 7%.
«Όλοι χάνουν τις δυνάμεις τους γύρω από εμάς εκτός από μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης