Τελευταία Νέα
Πολιτική

Clinton (πρώην πρόεδρος ΗΠΑ): Ο Γ. Παπανδρέου φέρει πάνω του τα σημάδια του δύσκολου αγώνα που έδωσε – Σε καλύτερη κατάσταση σήμερα η Ελλάδα

Clinton (πρώην πρόεδρος ΗΠΑ): Ο Γ. Παπανδρέου φέρει πάνω του τα σημάδια του δύσκολου αγώνα που έδωσε – Σε καλύτερη κατάσταση σήμερα η Ελλάδα
Η Ελλάδα έχει επιτύχει μεγάλη πρόοδο στα δημοσιονομικά της δεδομένα
Στις δυσκολίες που έχει περάσει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης αναφέρθηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Bill Clinton, ο οποίος είχε συνάντηση χθες με τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γιώργο Παπανδρέου στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης του Ιδρύματος Clinton Global Initiative.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ – όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Γ. Παπανδρέου – αφού υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει επιτύχει μεγάλη πρόοδο στα δημοσιονομικά της δεδομένα και στους προϋπολογισμούς της και εκτίμησε ότι η Ελλάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση, υποστήριξε πως οι Έλληνες δουλεύουν πολύ περισσότερο από άλλους λαούς.
«Θα αναφέρω μια αλήθεια: οι Έλληνες δουλεύουν περισσότερο από άλλους λαούς - για παράδειγμα, δουλεύουν 25% περισσότερο από τους Γερμανούς. Επομένως, μην θεωρείτε ότι γνωρίζετε τις βαθύτερες αιτίες που οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση. Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, που βρίσκεται μαζί μας, φέρει πάνω του τα σημάδια του δύσκολου αγώνα που έδωσε» φέρεται να υποστήριξε ο Bill Clinton.
Παράλληλα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να τόνισε να υποστήριξε πως «λόγω του κοινού νομίσματος, δεν είναι εύκολο για την Ελλάδα να χρηματοδοτήσει τις αναπτυξιακές της ανάγκες και τις υποδομές μέσω ομολόγων», υπογραμμίζοντας ότι απαιτούνται καινοτόμες λύσεις, τόσο για την Ελλάδα όσο και για τις άλλες χώρες της Μεσογείου».
Σημειώνεται πως ο Bill Clinton ανακοίνωσε τη διοργάνωση της ετήσιας συνάντησης του Ιδρύματος του στην Ελλάδα τον προσεχή Ιούνιο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης