Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας: Πριν τα stress tests και την αξιολόγηση της τρόικας η προκήρυξη πρόωρων εκλογών - Κοντά στην αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας: Πριν τα stress tests και την αξιολόγηση της τρόικας η προκήρυξη πρόωρων εκλογών - Κοντά στην αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ
Σε εκλογική ετοιμότητα κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ. Τσίπρας
Σε προεκλογικούς ρυθμούς συνεχίζει να κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα να εμφανίζεται βέβαιος για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.
Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα η προκήρυξη εκλογών μπορεί να γίνει ακόμα και πριν τα stress tests των τραπεζών και την αξιολόγηση της Τρόικα, γι’ αυτό ζήτησε από όλους στο ΣΥΡΙΖΑ να τεθούν σε εκλογική ετοιμότητα.
Ειδικότερα κ. Τσίπρας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «οι ενδείξεις για πρόωρες εκλογές πληθαίνουν» ενώ επισήμανε ότι το κόμμα του βρίσκεται πολύ κοντά στην αυτοδυναμία όταν πραγματοποιηθούν οι εκλογές.
«Θα το τολμήσει η κυβέρνηση να πάει σε εκλογές;» αναρωτήθηκε ο κ. Τσίπρας για να τονίσει «Θα την αφήσουν; Σε κάθε περίπτωση εμείς πρέπει να είμαστε σε εκλογική ετοιμότητα. Προτείνω και ζητώ έγκριση για δημιουργία συμβουλευτικής επιτροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της διαπραγμάτευσης της οποίας την ευθύνη έχει Νίκος Χουντής».
Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ, στην ΔΕΘ, έπαιξε καταλυτικό ρόλο καθώς έχει επισπεύσει τις πολιτικές εξελίξεις.
Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εντείνοντας την επίθεση κατά της κυβέρνησης υποστήριξε ότι είναι χαρακτηριστική η αμηχανία της απέναντι στις προγραμματικές προτάσεις του κόμματος του.
«Kαταλυτική η παρουσία μας στη ΔΕΘ, καθώς αρχικά προκάλεσε αμηχανία στην κυβέρνηση, μετά μας κατήγγειλαν για παροχολογία και προχώρησαν σε ασκήσεις υπερκοστολόγησης. Τώρα τρέχουν πίσω από την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ διαρρέοντας μέτρα ανακούφισης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης