Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Η κυβέρνηση θα λάβει οπωσδήποτε ψήφο εμπιστοσύνης- Στόχος να σταματήσει η εκλογολογία

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Η κυβέρνηση θα λάβει οπωσδήποτε ψήφο εμπιστοσύνης- Στόχος να σταματήσει η εκλογολογία
Γεωργιάδης (ΝΔ): Σωστή η κίνηση Σαμαρά - Βενιζέλου
Τη βεβαιότητα της ότι κατά την επικείμενη ψηφοφορία στη Βουλή η κυβέρνηση θα λάβει «οπωσδήποτε ψήφο εμπιστοσύνης» εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.
«Οι βουλευτές έχουν στηρίξει την κυβέρνηση σε όλες τις περιπτώσεις. Έπρεπε να δοθεί απάντηση στην ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα προσωπικώς» ανέφερε σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Βούλτεψη, η οποία κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι υπονομεύει την εθνική προσπάθεια.
«Είμαστε σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές για τη χώρα, αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, και με την εκλογολογία και την καταστροφολογία, ανεβαίνουν τα spread. Θα τα πετάξουμε όλα αυτά για να επιβιώσει ο Τσίπρας μέσα στο κόμμα του και για να μην τον αμφισβητεί ο κ. Λαφαζάνης;» διερωτήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
«Η εκλογολογία θα πέσει στο κενό, θα έχουμε κρίσιμο χρονικό διάστημα για να σταθούμε στα πόδια μας» τόνισε η κα.Βούλτεψη.

Γεωργιάδης (ΝΔ): Σωστή η απόφαση Σαμαρά - Βενιζέλου
Σωστή χαρακτήρισε την απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου να ζητήσουν ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι πρέπει να σταματήσει η εκλογολογία προκειμένου η κυβέρνηση να επικεντρωθεί στα σημαντικά και να επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς.
Όπως είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, όλες οι συγκλίνουσες πληροφορίες που υπάρχουν, αναφέρουν ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα έχει πάει εξαιρετικά καλά τις προηγούμενες δύο ημέρες, υπογραμμίζοντας ότι έχει πάει καλύτερα από το προσδωκόμενο.
Πάντως, ο κ.Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να επιτεθεί κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο και κατηγόρησε για πενταγλωσσία στο ζήτημα του χρέους.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η εκπρόσωπος της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, η οποία και αυτή από την πλευρά της εκτίμησε ότι η κίνηση για ψήφο εμπιστοσύνης «αποσκοπεί στο να τελειώσει αυτή η κατάσταση».
«Οι βουλευτές της ΝΔ αλλά και όσοι (βουλευτές) στήριξαν την κυβέρνηση, την στήριξαν σε δύσκολα θέματα και τώρα μπαίνουμε σε μια κατεύθυνση ελαφρύνσεων. Τώρα έρχονται πιο εύκολα πράγματα» τόνισε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.
«Ήταν πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου να ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης από τη Βουλή» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, επισημαίνοντας ότι σκοπός αυτής της απόφασης ήταν να σταματήσει αυτό το σκηνικό της εκλογολογίας και προεδρολογίας και να λειτουργήσει απερίσπαστη η κυβέρνηση.
«Έπρεπε να μπει φρένο σε αυτή την κατάσταση» είπε ο κ.Καρύδης, ο οποίος ερωτηθείς για τη στάση που θα τηρήσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην κρίσιμη ψηφοφορία είπε ότι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα υπάρξουν διαρροές.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης