Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δυσαρέσκεια Ψυχάρη (ΝΔ) - Χάσιμο χρόνου η ψήφος εμπιστοσύνης - Δεν σημαίνει λευκή επιταγή - Τέλος στους βουλευτές «μαριονέτες»

tags :
Δυσαρέσκεια Ψυχάρη (ΝΔ) - Χάσιμο χρόνου η ψήφος εμπιστοσύνης - Δεν σημαίνει λευκή επιταγή - Τέλος στους βουλευτές «μαριονέτες»
Βαρύ το κλίμα στις κοινοβουλευτικές ομάδες ΝΔ - ΠΑΣΟΚ
Δυσαρεστημένος από την απόφαση Σαμαρά – Βενιζέλου να ζητήσει η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, εμφανίστηκε ο βουλευτές της ΝΔ, Ανδρέας Ψυχάρης.
«Ποτέ δεν ετέθη θέμα να ρίξουμε την κυβέρνηση.
Εμείς εδώ και δυο χρόνια ψηφίζουμε δυσάρεστα μέτρα, ψηφίζουμε δυσάρεστους νόμους και η στήριξή μας στην κυβέρνηση είναι ουσιαστική και φανερή.
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνεται αυτή η διαδικασία, τη θεωρώ και λίγο πολύ και χάσιμο χρόνου γιατί έτσι και αλλιώς ο προϋπολογισμός έρχεται.
Ο προϋπολογισμός πάντα αποτελεί μια άτυπη ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης. Θα το ψηφίσουμε φυσικά αλλά και πάλι όμως, ουδείς, και επειδή εγώ πηγαίνω πολύ συχνά στη Βουλή, από την ΚΟ της ΝΔ έχει θέσει ένα τέτοιο θέμα.
Ίσως ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης γνωρίζουν κάτι περισσότερο από εμάς για να το θελήσουν», τόνισε ο βουλευτής, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.
Επίσης, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης δεν σημαίνει και λευκή επιταγή από τους βουλευτές προς την κυβέρνηση.
«Αν έρθει ένα μέτρο για παράδειγμα για κόψιμο μισθών ή συντάξεων, νομίζετε ότι θα το ψηφίσουμε; Δεν σημαίνει ότι παίρνει λευκή επιταγή η κυβέρνηση".
"Έχουν τελειώσει οι βουλευτές μαριονέτες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης