Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν έχει αλλάξει η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος – Να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του

Ν. Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν έχει αλλάξει η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος – Να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του
Δεν θα γνωριστούμε με τους εταίρους με το που θα κάτσουμε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, ανέφερε
Τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος επανέλαβε με δηλώσεις του ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του γραφείου Τύπου του προέδρου, Αλ. Τσίπρα, τονίζοντας ότι η στάση του κόμματος επί του θέματος δεν έχει αλλάξει, προσθέτοντας ότι πρέπει να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του.
Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, «η θέση για το χρέος εξαρτάται από το αν κανείς πιστεύει ότι είναι βιώσιμο ή όχι» και πρόσθεσε ότι «η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ναι στη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους».
Ερωτηθείς σχετικά με τη στάση που θα πρέπει να κρατήσουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές στις κρίσιμες ψηφοφορίες, ανέφερε ότι πρέπει να αντιληφθούν πως δεν αποφασίζουν μόνο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί η ακολουθούμενη καταστροφική πολιτική.
Όσον αφορά τις τράπεζες, ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εργάζεται για ένα σταθερό τραπεζικό σύστημα, υπογραμμίζοντας ότι οι καταθέσεις των πολιτών είναι εγγυημένες.
Κληθείς να απαντήσει σχετικά με τις επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό ο κ. Παππάς σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν θα γνωριστούμε με τους εταίρους με το που θα κάτσουμε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης» και τόνισε ότι οι επαφές αυτές θα συνεχιστούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης