Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βόζεμπεργκ (ΝΔ): Δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη η έξοδος από το μνημόνιο – Βραχνάς το ΔΝΤ

tags :
Βόζεμπεργκ (ΝΔ): Δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη η έξοδος από το μνημόνιο – Βραχνάς το ΔΝΤ
Με αφορμή την ψήφο εμπιστοσύνης, ο ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει με λεπτομέρειες το πρόγραμμα του
Την άποψη ότι είναι δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη η έξοδος της Ελλάδας από το μνημόνιο εξέφρασε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ.
«Είναι δύσκολη η έξοδος από το μνημόνιο αλλά δεν είναι ανέφικτη. Καλό θα ήταν να έχουμε κατορθώσει να φύγουμε και από το ΔΝΤ που είναι ο βραχνάς. Το ελπίζω, το θεωρώ δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο. Είναι ένα στοίχημα των επόμενων δύο-τριών μηνών», υποστήριξε στο Real Fm η ευρωβουλευτής της ΝΔ.
Αναφερόμενη στην ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, η κα.Βόζεμπεργκ υποστήριξε ότι η απόφαση Σαμαρά – Βενιζέλου αποσκοπούσε στο να σταματήσει η εκλογολογία.
«Στην κατάθεση του προϋπολογισμού θα είναι άλλη η συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή. Είναι χρήσιμο να διεξαχθεί στη Βουλή, με αφορμή την ψήφο εμπιστοσύνης, ένας διάλογος με λεπτομέρειες και για το πρόγραμμα της αντιπολίτευσης», τόνισε η κα. Βόζεμπεργκ.
«Μέχρι το τέλος του έτους εγώ περιμένω να δω τις φοροελαφρύνσεις. Αν δεν το επιτρέψει η οικονομία, θα έχει ζημιά η κυβέρνηση. Οι μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης έχουν αναγνωρίσει τη μεγάλη αξιοπιστία της διαπραγμάτευσης. Πώς ο αντίλογος θα φέρει αυτή την ευημερία που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε η ευρωβουλευτής της ΝΔ.
«Οι πολίτες οι οποίοι δεν έχουν τίποτε άλλο να χάσουν ψηφίζουν και με το συναίσθημα και αυτό είναι λάθος. Έχουν να κερδίσουν. Αν αυτό που έχουν να κερδίσουν αποστασιοποιηθεί από το συναίσθημα, τότε θα είναι σωστή επιλογή, αν ακολουθήσουν το συναίσθημα φρούδων και μη κοστολογημένων μέτρων, τότε θα είναι αργά», ανέφερε η κα.Βόζεμπεργκ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης