Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασιδιάρης: Ποτέ δεν είπα ότι έπρεπε να εκτελεστεί ο Α. Παπανδρέου - Τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ δεν θα μας στερήσουν το δικαίωμα στην κριτική

Κασιδιάρης: Ποτέ δεν είπα ότι έπρεπε να εκτελεστεί ο Α. Παπανδρέου - Τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ δεν θα μας στερήσουν το δικαίωμα στην κριτική
Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «μικρούς και ασήμαντους Κασιδιάρηδες»
«Τα λαμόγια και οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ μπορεί να μας έκλεισαν στη φυλακή με συνεργό τον Σαμαρά, αλλά δεν θα μας στερήσουν το δικαίωμα στην ιστορική κριτική» τονίσει ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.
Παράλληλα υποστηρίζει ότι «ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ένας από τους βασικούς ολετήρες της χώρας που ανήγαγαν σε προσόν την απάτη, την διαφθορά, την κλοπή δημοσίου χρήματος και οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή» και προσθέτει:
«Για την ιστορία επισημαίνω ότι στο επίμαχο άρθρο μου δεν αναφέρεται πουθενά πως θα έπρεπε να εκτελεστεί ο Παπανδρέου όπως ψευδώς διαδίδουν οι μόνιμοι συκοφάντες μας».
Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης με άρθρο του στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» επέκρινε τον χουντικό Γεώργιο Παπαδόπουλο που δεν υιοθέτησε την πρόταση του συνταγματάρχη Ιωάννη Λαδά για να δολοφονηθεί ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Όπως γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών το άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη δημοσιεύτηκε στις 27.4.2011, με τίτλο «Ο Τζέφρυ και ο Ανδρέας Παπανδρέου ξημερώματα 21ης Απριλίου 1967» και στόχο έχει να δείξει τι καλά που φέρθηκαν στην οικογένεια Παπανδρέου η χουντική ομάδα κρούσης που πήγε να συλλάβει τον Ανδρέα και πόσο άβουλος υπήρξε ο μετέπειτα ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΣΟΚ: Μικροί και ασήμαντοι Kασιδιάρηδες
Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του ανέφερε:
«Ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει η ναζιστική χουντική ακροδεξιά το φαινόμενο Ανδρέας Παπανδρέου και φαντασιώνεται τις εξελίξεις αν ο μεγάλος ηγέτης, που άλλαξε τη μοίρα του λαού μας, στέριωσε την ισοπολιτεία και κατοχύρωσε την εθνική συμφιλίωση, είχε δολοφονηθεί.
Οι μικροί και ασήμαντοι κασιδιάρηδες δεν μπορούν να ξαναγράψουν την ιστορία που θα τους αποβάλει και πάλι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης