Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη θέση του Αδ. Γεωργιάδη... ο Α. Νεράντζης στην ψήφο εμπιστοσύνης - Στόχος να αποφευχθεί η συζήτηση για τις τράπεζες

Στη θέση του Αδ. Γεωργιάδη... ο Α. Νεράντζης στην ψήφο εμπιστοσύνης - Στόχος να αποφευχθεί η συζήτηση για τις τράπεζες
Όλο το παρασκήνιο πίσω από την αντικατάσταση του Αδ. Γεωργιάδη κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη ψήφο εμπιστοσύνης
Με μία κίνηση στρατηγικής η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε την αντικατάσταση του Αδ. Γεωργιάδη από τον Ανάστασιο Νεράντζη στην τριήμερη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη το βράδυ στη Βουλή, ο Α' αντιπρόεδρος του Σώματος, Γιάννης Τραγάκης, ο κ. Νεράτζης θα αναλάβει καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη ψήφο εμπιστοσύνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση ελήφθη κατά τη συνάντηση του γραμματέα της ΚΟ Θανάση Μπούρα με τους κ. Γεωργιάδη και Νεράντζη.
Ο κ. Γεωργιάδης αποφασίστηκε να είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατά τη συζήτηση του προσχεδίου του προϋπολογισμού.
Η απόφαση ελήφθη αφενός για να μην περιστραφεί η τριήμερη συζήτηση στην εθνική αντιπροσωπεία αποκλειστικά γύρω από τις τράπεζες, μετά την πρόσφατη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη, αφετέρου γιατί η αντικατάσταση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη συζήτηση από τον υπουργό Υγείας Μάκη Βοριδη θα έδινε λαβές για ρητορική «περί ακροδεξιάς στροφής» της κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης