Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιατί μπήκε σε …καραντίνα ο Αδ. Γεωργιάδης εν όψει της ψήφου εμπιστοσύνης - Κοινή συναινέσει η επιλογή Νεράντζη, απαντά ο βουλευτής

Γιατί μπήκε σε …καραντίνα ο Αδ. Γεωργιάδης εν όψει της ψήφου εμπιστοσύνης - Κοινή συναινέσει η επιλογή Νεράντζη, απαντά ο βουλευτής
Ο Τ. Νεράντζης επελέγη λόγω παλαιότητας, υποστηρίζει ο Αδ. Γεωργιάδης
Εντύπωση προκάλεσε ο αποκλεισμός του Άδ. Γεωργιάδη από την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας, στη διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, τον αντικατέστησε με τον πολύπειρο Τάσο Νεράντζη, κίνηση η οποία ερμηνεύθηκε ως δυσαρέσκεια ή έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Γεωργιάδη, για μια τόσο σημαντική κοινοβουλευτική διαδικασία.
Ωστόσο, ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, υποστήριξε ότι η απόφαση να εκπροσωπήσει τη ΝΔ ο Τάσος Νεράντζης, ελήφθη κοινή συναινέσει, λόγω παλαιότητας.
Γιατί ο Βορίδης;
Όσον αφορά την επιλογή του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη, για την εκπροσώπηση της κυβέρνησης στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή, η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις ακόμη και στο εσωτερικό της ΝΔ, ο Αδ. . Γεωργιάδης, τόνισε ότι αυτό είναι θέμα επιλογής του πρωθυπουργού.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Μάκης Βορίδης είναι «ο καλύτερος ρήτορας» μέσα στο κοινοβούλιο, για αυτό και τον επέλεξε.
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο βουλευτής της ΝΔ δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, για την απόφαση να του επιβληθεί τηλεοπτικό εμπάργκο.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να με φιμώσει, αλλά τα κανάλια, ευτυχώς δεν πειθαρχούν, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης για να συμπληρώσει ότι , «η αξιωματική αντιπολίτευση, όταν κάποιος ενοχλεί, η αντίδρασή τους είναι να κλείνουν στόματα και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης