Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Παραμύθια της Χαλιμάς ότι ο Σαμαράς έδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής στο Βορίδη

Γεωργιάδης (ΝΔ): Παραμύθια της Χαλιμάς ότι ο Σαμαράς έδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής στο Βορίδη
Επιλογή του πρωθυπουργού ο Βορίδης, όλα τα άλλα είναι παραπολιτική ανέφερε η Άννα Ασημακοπούλου
Παραμύθια της Χαλιμάς χαρακτήρισε τη σεναριολογία περί του ότι ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε το δακτυλίδι της διαδοχής στον Μάκη Βορίδη ύστερα από την απόφαση του να τον ορίσει αντικαταστάτη του στη συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι δεν τον κατήργησε κανείς και ότι θα είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στον προϋπολογισμό.
Αναφορικά με το «εμπάργκο» του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του, ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης θέλει να τον φιμώσει διότι αναδεικνύει θέματα που όπως είπε, πονάνε τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας για παράδειγμα την επίθεση του διευθυντή του Ραδιοσταθμού στο Κόκκινο Κώστα Αρβανίτη εναντίον των απεργών- τεχνικών του σταθμού ιδιοκτησίας του ΣΥΡΙΖΑ (Στο Κόκκινο).
Από την πλευρά της η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου αναφερόμενη στον ορισμό του κ.Βορίδη από τον πρωθυπουργό, τόνισε ότι «ήταν μια επιλογή του Πρωθυπουργού ο ορισμός Βορίδη» και ότι «όλα τα αλλά είναι παραπολιτική».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης