Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μετωπική ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τις καταγγελίες Δραγασάκη – Γεωργιάδης (ΝΔ): Είτε να φέρει στοιχεία είτε να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της Βουλής

Μετωπική ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τις καταγγελίες Δραγασάκη – Γεωργιάδης (ΝΔ): Είτε να φέρει στοιχεία είτε να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της Βουλής
Θα είναι καταστροφή για την χώρα εάν πάρει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ



Σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους μαίνεται η «σύγκρουση» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο της τοποθέτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος κατήγγειλε ότι εφοπλιστές μπορούν με ένα τηλεφώνημα τους στο Μέγαρο Μαξίμου να ακυρώσουν ακόμα και νόμους τους κράτους.
Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος κάλεσε τον κ.Δραγασάκη να καταθέσει ονόματα και στοιχεία σχετικά με τις καταγγελίες του, διαφορετικά όπως είπε, θα είναι «κοινός συκοφάντης».
«Δεν μπορεί να μείνει αντιπρόεδρος της Βουλής. Έχει προσβάλει όλο το Κοινοβούλιο. Ή θα έρθει στη Βουλή με τις τροπολογίες και τα ονόματα των επιχειρηματιών, ή θα είναι κοινός συκοφάντης και πρέπει να παραιτηθεί. Αν επιμένει να αιωρείται λάσπη στο κοινοβούλιο πρέπει να παραιτηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος συνέχισε την επίθεση του κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αφού είναι τόσο ατρόμητος ο ΣΥΡΙΖΑ ποιον φοβάται; Δεν έχει βουλευτική ασυλία (ο κ. Δραγασάκης); Αφήνει να αιωρείται λάσπη, είναι καθαρός φασισμός αυτό, να λέει «θα δώσω στοιχεία όταν πάρω την εξουσία» και μετά μην τον είδατε τον Παναή (...) Είναι χονδροειδές ψέμα αυτό που λέει για τη διαπλοκή» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε ότι καθόλου δεν έχει μετανιώσει για τη δήλωση του περί τραπεζών και καταθέσεων.
«Καθόλου δεν μετάνιωσα. Ήταν αντίδραση στην αναφορά Βαρεμένου ότι θα «πατήσουν το κουμπί», είναι έτοιμοι όμως για τη μεγάλη κωλοτούμπα» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος επανέλαβε τις ανησυχίες του για το ενδεχόμενο να αναλάβει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι ψευδές ότι θα είμαστε ασφαλείς με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι καταστροφή για τη χώρα αν πάρει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ» επέμεινε ο κ. Γεωργιάδης.
Εν τω μεταξύ, εντύπωση προκαλεί και η στάση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Μητρόπουλου, ο οποίος τήρησε αποστάσεις από το Γ. Δραγασάκη.
«Ως καθηγητής του Δικαίου έχω μάθει όταν λέω κάτι να έχω στοιχεία. Πιστεύω ότι ο κ. Δραγασάκης έχει στοιχεία. Ήταν πολιτική η αναφορά του, αλλά υπερβατική του δικού του ύφους. Αν η αναφορά του δεν ήταν πλήρης, θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης