Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πουλάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνουν εκλογές για να μιλήσει ο λαός – Η κυβέρνηση θέλει να κερδίσει χρόνο

Πουλάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνουν εκλογές για να μιλήσει ο λαός – Η κυβέρνηση θέλει να κερδίσει χρόνο
Στα άκρα η πολιτική πόλωση κατόπιν της εισαγγελικής παρέμβασης για τις δηλώσεις Σκουρλέτη
Στα άκρα οδηγείται η πολιτική σύγκρουση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Σκουρλέτη περί του «κουμπαρά» επιχειρηματιών φίλων της κυβέρνησης για να βρεθούν οι 180 που θα εκλέξουν τον ΠτΔ.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο Κ.Πουλάκης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε αιχμές κατά της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Γκουτζαμάνη, τονίζοντας ότι έπρεπε να είχε επέμβει πριν ένα μήνα, όταν και είχε δημοσιευθεί το σχετικό δημοσίευμα.
Παράλληλα ο κ.Πουλάκης αναφέρθηκε σε συνέντευξη που είχε δώσει τον περασμένο Ιούνιο ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γ. Πανούσης, ο οποίος είχε κάνει λόγο για πάρα πολλές προσπάθειες συναλλαγής με πρόθυμους βουλευτές και όλα τα μέσα, ενώ όπως είπε, ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος είχε πει κάτι αντίστοιχο, χωρίς να αντιδράσει η Δικαιοσύνη.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνουν εκλογές για να μιλήσει ο λαός. Η κυβέρνηση θέλει να κερδίσει χρόνο» πρόσθεσε ο κ. Πουλάκης.
Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Σκρέκας ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα διακινούνται σενάρια για χρηματισμό βουλευτών και υπουργών, και ότι το είπε και ο κ. Δραγασάκης ευθέως, κάνοντας λόγο για νομοθετικές πρωτοβουλίες με υπόδειξη επιχειρηματιών.
«Ή συμβαίνει κάτι και τα στοιχεία θα πρέπει να δοθούν, ή μιλάμε για κοινούς συκοφάντες που πρέπει να υποστούν τις συνέπειες γιατί αλλιώς αποσταθεροποιείται το πολιτικό σύστημα» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος χαιρέτισε την παρέμβαση της εισαγγελέως.
 «Καλά έκανε ο εισαγγελέας και παρενέβη για να ξεδιαλύνει αυτή την υπόθεση» συνέχισε ο κ. Σκρέκας
Από την πλευρά του ο Γ.Κουτρουμάνης, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για πόλωση και νοσηρό κλίμα, διερωτώμενος: «όσοι θέλουν εκλογές θα πρέπει να στρέφονται με αυτόν τον τρόπο σε εκείνους που δεν θέλουν; Είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων αν τροφοδοτούμε ένα νοσηρό κλίμα».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα συμφέρον να υιοθετεί δημοσιεύματα, με αυτή την έννοια είναι σαν να παραδεχόμαστε ότι οι βουλευτές θα πληρωθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο για να υποστηρίξουν αυτό που θέλει το ένα ή το άλλο κόμμα» σχολίασε ο κ.Κουτρουμάνης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης