Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Ζούμε μια ασύμμετρη κατάσταση – Η αντιπολίτευση επιλέγει μια επίθεση με όλα τα μέσα

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Ζούμε μια ασύμμετρη κατάσταση – Η αντιπολίτευση επιλέγει μια επίθεση με όλα τα μέσα
Γίνεται μια διαρκής διαστροφή της πραγματικότητας
Την άποψη ότι «ζούμε μια ασύμμετρη κατάσταση» εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη στις τρέχουσες εξελίξεις και τη διαμάχη με το ΣΥΡΙΖΑ.
Σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 η κα.Βούλτεψη ανέφερε ότι «γίνεται μια διαρκής διαστροφή της πραγματικότητας».
«Η αντιπολίτευση επιλέγει μια επίθεση με όλα τα μέσα: Έχουμε ψεύδη, συκοφαντίες, προσωπικές επιθέσεις, τυμβωρυχίες στο απώτερο παρελθόν. Διαχέεται μια γλώσσα του μίσους, απειλές συνεχώς προς εταίρους και αγορές» υποστήριξε η κα.Βούλτεψη.
«Διέστρεψαν τόσο πολύ την πραγματικότητα, που έλεγαν ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης, για έξοδο από την κρίση είναι αυτή που προκάλεσε την άνοδο των σπρέντς. Και όχι το γεγονός ότι ευθέως απειλούν τους πάντες, για το τι θα κάνουν αν έρθουν στην εξουσία» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, αναφέροντας πως στον ξένο τύπο «μιλούν για πολιτική αστάθεια και κίνδυνο εκλογών που τρομάζει τις αγορές».
Η κυβερνητική εκπρόσωπος επανήλθε και στο ζήτημα που έχε προκύψει περί χρηματισμού βουλευτών τονίζοντας ότι τη συζήτηση δεν την ξεκίνησε η κυβέρνηση.
«Η αστάθεια, ο τρόμος, οι απειλές προς πρόσωπα, προς κόμματα, αυτό δεν είναι δημοκρατία» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης