Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχελάκης (ΝΔ): Η εθνική συνεννόηση πρέπει να είναι στο τραπέζι – Το ζήτημα είναι εάν υπάρχει διάθεση από το ΣΥΡΙΖΑ

tags :
Μιχελάκης (ΝΔ): Η εθνική συνεννόηση πρέπει να είναι στο τραπέζι – Το ζήτημα είναι εάν υπάρχει διάθεση από το ΣΥΡΙΖΑ
Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού εξακολουθούν να ισχύουν υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την άποψη πως το ζήτημα της εθνικής συνεννόησης πρέπει να είναι στο τραπέζι εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, υπογραμμίζοντας πως το ζήτημα είναι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διάθεση να συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση.
«Το θέμα της εθνικής συνεννόησης, σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνά η πατρίδα όχι μόνο για τα εθνικά θέματα, αλλά και για τα θέματα της οικονομίας πρέπει να είναι ένα πεδίο, ένας κοινός τόπος για τις πολιτικές δυνάμεις. Το ζήτημα είναι αν υπάρχει αυτή η διάθεση» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ. Μιχελάκης επικαλούμενος τις πρόσφατες δηλώσεις του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα που είχε πει ότι αν ο πρωθυπουργός καλέσει τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει να διεξαχθούν άμεσα εκλογές.
«Σε κάθε περίπτωση ποτέ δεν είναι αργά. Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού εξακολουθούν να ισχύουν και φαντάζομαι ότι και η αξιωματική αντιπολίτευση θα μπορούσε αυτό το πράγμα να το εκμεταλλευτεί. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η εθνική συνεννόηση πρέπει να είναι στο τραπέζι» τόνισε ο κ.Μιχελάκης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης