Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέο αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο Στ. Μπούκουρας - Αντιδράσεις για την ανάληψη της υπεράσπισής του από τον πρώην Εισαγγελέα, Σπ. Μουζακίτη

Νέο αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο Στ. Μπούκουρας - Αντιδράσεις για την ανάληψη της υπεράσπισής του από τον πρώην Εισαγγελέα, Σπ. Μουζακίτη
Αθώος δηλώνει ο προφυλακισμένος βουλευτής
Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε εκ νέου ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας.
Βάλλοντας εναντίον των δικαστικών αρχών και υπεραμυνόμενος της αθωότητάς του, ο Στ. Μπούκουρας υπέβαλε εκ νέου αίτημα αποφυλάκισης.
Σε επιστολή του προς τον Εισαγγελέα Εφετών, Ισ. Νοτγιάκο, ο δικηγόρος του προφυλακισμένου βουλευτή, Σπ. Μουζακίτης αναφέρει πως «από την μελέτη της σχετικής δικογραφίας και την εκτίμηση του αποδεικτικού υλικού, σχημάτισα την πεποίθηση ότι ο Ευσταθιος Μπούκουρας είναι αθώος. Το λέω αυτό μετά λόγου γνώσεως έχοντας στους ώμους μου 32 και πλέον χρόνια εμπειρίας και λειτουργηματικής διαδρομής».
Η αίτηση, η οποία κατατέθηκε σήμερα, αναφέρει βάλλοντας εναντίον του Ισ. Ντογιάκου πως «ο κ. Εισαγγελέας επιχειρεί στην πρόταση του να δαιμονοποιήσει εκφράσεις που χρησιμοποιούν πολλοί πολιτικοί όταν ομιλούν, στο πλαίσιο του να δείξουν στον κόσμο την αφοσίωση τους στο έργο που έχουν κληθεί να παράγουν, όπως οι λέξεις “μάχη”, “τελική νίκη”, “ανήκω στον στρατό της Χρυσής Αυγής”, στρατιώτης.
Καταλήγοντας, ο συνήγορος του Στ. Μπούκουρα υπογραμμίζει πως «ο κ. Εισαγγελέας, χωρίς να είναι απαραίτητη η αναφορά της ομιλίας μου Βουλή στην πρόταση για παραπομπή μου, επέλεξε για πολλοστή φορά, να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε αποδεικνύει την ευαισθησία και την αληθινή ποιότητα της προσωπικότητας μου, είτε να το αποκρύψει, όπως έκανε με τους μάρτυρες που ήρθαν και κατέθεσαν για την προσωπικότητα μου και την παρουσία μου στην Κορινθία, ή να το απαξιώσει πλήρως».
Πάντως, η ανάληψη της υπερασπιστικής «γραμμής» του Στ. Μπούκουρα από τον Σπ. Μουζακίτη εγείρει σημαντικά ερωτηματικά, δεδομένου του πρότερου αξιώματός του.
Υπενθυμίζεται πως ο Σπ. Μουζακίτης διατέλεσε Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης