Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην ουρά … για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και Το Ποτάμι – Αύριο η συνάντηση Θεοδωράκη – Παπούλια

Στην ουρά … για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και Το Ποτάμι – Αύριο η συνάντηση Θεοδωράκη – Παπούλια
Πρέπει να υπάρχει μια ενιαία πατριωτική πρόταση για το θέμα του χρέους αναφέρει στο twitter Το Ποτάμι
Μετά τους Αλέξη Τσίπρα, Αντώνη Σαμαρά και Φώτη Κουβέλη, ο επικεφαλής Του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα συναντηθεί αύριο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο.
Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε μήνυμα που ανέβασε στο twitter Το Ποτάμι.
«Αύριο ο Σταύρος Θεοδωράκης και στελέχη του Ποταμιού θα συναντήσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» αναφέρει το σχετικό tweet.
Παράλληλα, σκιαγραφείται και το περιεχόμενο της συζήτησης, καθώς Το Ποτάμι αναφέρει – πάλι μέσω tweet - πως «πρέπει να υπάρχει μια ενιαία πατριωτική πρόταση για το θέμα του χρέους» καθώς και ότι «πρέπει να γίνει μια πολιτική συμφωνία που να εξασφαλίζει ότι δεν θα πληρώνουν τα δάνεια οι επόμενες γενιές».
Σημειώνεται πως χθες ο Φώτης Κουβέλης ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών με στόχο να βρεθεί ένας κοινός τόπος «των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου στη διαπραγμάτευση του δημόσιου χρέους».
Υπενθυμίζεται πως Το Ποτάμι έχει ταχθεί κατά του ενδεχόμενου πρόωρων εκλογών, τονίζοντας ότι «οι γεωστρατηγικές εξελίξεις δεν επιτρέπουν η χώρα να μείνει έστω και μία ώρα χωρίς κυβέρνηση και ταυτόχρονα χωρίς Πρόεδρο της Δημοκρατίας».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης