Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποφάσεις του Eurogroup δείχνουν νέο μνημόνιο - Όπως και αν βαφτίσουν τη νέα συμφωνία, η κατάσταση δεν θα αλλάξει

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποφάσεις του Eurogroup δείχνουν νέο μνημόνιο - Όπως και αν βαφτίσουν τη νέα συμφωνία, η κατάσταση δεν θα αλλάξει
Οι αποφάσεις του χτεσινού Eurogroup δείχνουν ότι «όλα αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν» σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ
Σήμα κίνδυνο εκπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνεδρίαση του χθεσινού Eurogroup, εκτιμώντας ότι οι αποφάσεις του σηματοδοτούν την υπογραφή νέου μνημονίου και την συνέχιση της επιτήρησης από τους δανειστές.
Ειδικότερα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευ. Τσακαλώτος με σχετική του γραπτή δήλωση, τονίζει ότι η πιστωτική γραμμή στήριξης σημαίνει, «υπογραφή Μνημονίου Συνεννόησης, αξιολόγηση κάθε τρίμηνο και παραμονή του ΔΝΤ στο «πίσω κάθισμα», όπως είχε προαναγγείλει και ο κ. Χαρδούβελης».
«Οι αποφάσεις του χτεσινού Eurogroup δείχνουν ότι «όλα αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος και συμπλήρωσε ότι «όπως πάντα, οι τελικές αποφάσεις και λεπτομέρειες θα καθοριστούν, αφού πρώτα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της τρόικας και ψηφιστεί το πακέτο μέτρων που παρουσίασε η κυβέρνηση».
«Όπως και αν βαφτίσουν τη νέα συμφωνία, η κατάσταση δεν θα αλλάξει. Είτε μέχρι να γίνει το χρέος βιώσιμο, όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, είτε μέχρι να εφαρμοστούν ολοκληρωτικά οι καταστροφικές μεταρρυθμίσεις» καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης