Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα τρία σενάρια ου Ευκλείδη Τσακαλώτου (ΣΥΡΙΖΑ) για τη διαπραγμάτευση με την τρόικα - Πόσο πιθανή είναι η πλήρης αποτυχία

tags :
Τα τρία σενάρια ου Ευκλείδη Τσακαλώτου (ΣΥΡΙΖΑ) για τη διαπραγμάτευση με την τρόικα - Πόσο πιθανή είναι η πλήρης αποτυχία
To πιο πιθανό σενάριo προβλέπει να δώσουν οι δανειστές «κάτι… που θα το παρουσιάσουν οι κυβερνώντες ως ωραίο πακέτο για να «βοηθηθούν» για την συμπλήρωση των 180»
Το σενάριο να μην καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης – τρόικας παρουσίασε ως πιθανό ο τομεάρχης Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στην εισήγησή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Ο κ. Τσακαλώτος, μιλώντας σε δημοσιογράφους, εκτίμησε ότι είναι πολύ πιθανό η κυβέρνηση να συνεχίσει την διαπραγμάτευση, ενώ ως πιο πιθανό σενάριο είπε ότι ενδέχεται να δώσουν οι δανειστές «κάτι… που θα το παρουσιάσουν οι κυβερνώντες ως ωραίο πακέτο για να «βοηθηθούν» για την συμπλήρωση των 180».
Ο κ. Τσακάλωτος είπε πως τρίτο κατά σειρά σενάριο είναι να οδηγηθεί η διαπραγμάτευση σε πλήρη αποτυχία.
«Πλέον στην Ευρώπη έχουν αρχίσει πολύ έντονες συζητήσεις για όλα αυτά που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ όλο το προηγούμενο διάστημα:
Δηλαδή για κούρεμα και για την ανάγκη να υπάρχει ρήτρα ανάπτυξης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης