Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζει τη σταθερή εργασία και δηλώνει αντίθετος με την ενοικίαση εργαζόμενων - Συνάντηση με τον Α. Αντωνόπουλο (Εθνική)

ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζει τη σταθερή εργασία και δηλώνει αντίθετος με την ενοικίαση εργαζόμενων - Συνάντηση με τον Α. Αντωνόπουλο (Εθνική)
Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για την απορρόφηση της Εθνοdata από την Εθνική Τράπεζα
Για την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της Εθνικής Τράπεζας, αναφορικά με την απορρόφηση της Εθνοdata από την Εθνική Τράπεζα, ενημερώθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ που συναντήθηκε με τον Αντώνη Αντωνόπουλο, βοηθό Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού της Εθνικής Τράπεζας.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείτο από τους Δημήτρη Στρατούλη, Ζώη Πεππέ και Αυγή Θεοδόση.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε και ενημερώθηκε αναλυτικά για την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας για την απορρόφηση της Εθνοdata από την Εθνική Τράπεζα και μετέφερε την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας όλων των εργαζομένων στην Εθνοdata και να μην υποβαθμιστούν αλλά να αναβαθμιστούν οι εργασιακές σχέσεις και οι μισθοί τους, ώστε να μην υπολείπονται από αυτές των υπολοίπων εργαζομένων στον όμιλο.
Επίσης, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε υπόψη του κ. Αντωνόπουλου αναλυτικό υπόμνημα του Συλλόγου Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα με τα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων τρίτων εταιρειών, που εκτελούν έργα που αναλαμβάνουν από την Εθνική Τράπεζα.
Ταυτόχρονα, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αφού διευκρίνισε ότι στηρίζει την πλήρη και σταθερή εργασία και είναι αντίθετη με την ενοικίαση εργαζόμενων, ζήτησε από τη διοίκηση της Εθνικής να διασφαλίζει συνεχώς με παρεμβάσεις της σε τρίτες εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται ικανοποιητικές και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, την τήρηση της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, την επαναπρόσληψη των παράνομα και καταχρηστικά απολυμένων και την πιστή τήρηση των νόμων και των άρθρων του Συντάγματος που διασφαλίζουν την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης