Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πόλεμος ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τις επαφές στο Λονδίνο - Aσημακοπούλου: Λέτε ψέματα στους Έλληνες - ΣΥΡΙΖΑ: Λέτε μπαρούφες!

Πόλεμος ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τις επαφές στο Λονδίνο - Aσημακοπούλου: Λέτε ψέματα στους Έλληνες - ΣΥΡΙΖΑ: Λέτε μπαρούφες!
«Τον λόγο έχει η Αριστερή Πλατφόρμα, ο κ. Λαφαζάνης και η Iskra…», σχολιάζει με νόημα η Α. Ασημακοπούλου
Νέο πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε το ταξίδι του Γιώργου Σταθάκη και του Γιάννη Μηλιού στο Σίτι του Λονδίνου όπου πραγματοποιούν σειρά επαφών με εκπροσώπους μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και διεθνών funds.
Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, με ανακοίνωσή της κατηγορεί ότι «λένε συνεχώς ψέματα για να υποκλέψουν την ψήφο των Ελλήνων το ήξεραν όλοι, τώρα αποκαλύπτεται πως λένε ψέματα στους Έλληνες και αλήθειες στο Σίτι του Λονδίνου».
Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η A Ασημακοπούλου «την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το μέλλον της χώρας με τους θεσμικούς εταίρους της, τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθησυχάζουν αυτούς που στην Ελλάδα αποκαλούν… «μαντρόσκυλα του συστήματος», «διεθνείς ενώσεις απατεώνων», «σύγχρονους κερδοσκόπους» και όργανα της «δικτατορίας των αγορών».
Η εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός σύμφωνα με τις οποίες «στο Λονδίνο, ο κ. Μηλιός, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε μάχη για να καθησυχάσει αυτούς που οι συνιστώσες τους καταγγέλλουν.
Όπως είπε, «το κόμμα του δεν θα ακολουθήσει ακραίες συμπεριφορές, ούτε θα είναι τόσο επιθετικοί και τόσο ανατρεπτικοί όσο ακούγονται τώρα στην Ελλάδα».
Και παραδέχθηκε πως τα στελέχη του κόμματος γνωρίζουν ότι όσα λένε στο εσωτερικό της χώρας, δεν γίνονται!»
Η κ. Ασημακοπουλου κλείνει την ανακοίνωσή της σημειώνοντας με νόημα «Τον λόγο έχει η Αριστερή Πλατφόρμα, ο κ. Λαφαζάνης και η Iskra…».
Άμεση ήταν η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου:
Επειδή η κυρία Ασημακοπούλου φαίνεται πως διαθέτει το θείο χάρισμα που της δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζει και να προβλέπει πράγματα τα οποία εμείς αγνοούμε, δεν θα της κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε με τις προβοκατόρικες μπαρούφες της.


Δ. Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης