Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ο Καμμένος εκφοβίζει όσους βουλευτές των ΑΝΕΛ θέλουν να ψηφίσουν για ΠτΔ

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ο Καμμένος εκφοβίζει όσους βουλευτές των ΑΝΕΛ θέλουν να ψηφίσουν για ΠτΔ
Όλες αυτές οι καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών θα αποδειχθούν ανοησίες τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ
Την άποψη ότι ο Π. Καμμένος, πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εκφοβίζει όσους βουλευτές των ΑΝΕΛ θέλουν να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αφού απέρριψε κατηγορηματικά ότι σχετίζεται με τον άνθρωπο που ο κ.Καμμένος καταγγέλλει ότι αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τη βουλευτή των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, υποστήριξε ότι «ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αντιλαμβανόμενος ότι υπάρχουν πολλοί βουλευτές του κόμματος του που θέλουν να ψηφίσουν ΠτΔ, θέλει να τους λασπώσει, να τους εκφοβίσει και να πει σε όσους βουλευτές θέλουν να ψηφίσουν πρόεδρο, ότι αν ψηφίσεις για ΠτΔ τα έχεις πάρει».
«Αν η δικαιοσύνη κρίνει ότι η υπόθεση πάει στο αρχείο και αποδειχθεί ότι είναι μια ανοησία, πρέπει να μην ξανακαλέσετε το κ. Καμμένο στην εκπομπή σας; Σας διαβεβαιώνω, επειδή ξέρω τον κ. Καμμένο ως πρόσωπο, ότι φυσικά όλα αυτά θα αποδειχθούν ανοησίες», υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.
Παράλληλα, ο κ.Γεωργιάδης προανήγγειλε ότι μαζί με τους Θ. Πλεύρη και Μ. Βορίδη θα κινηθούν με μηνύσεις και αγωγές κατά του κ.Καμμένου για τα όσα καταγγέλλει σε βάρος τους για την υπόθεση των υποβρυχίων.
«Προχθές, ο κ. Καμμένος στη εκπομπή σας, έκανε κάποιες καταγγελίες σε σχέση με εμένα, τον κ. Πλεύρη και τον κ. Βορίδη για τα υποβρύχια. Είπε ότι πιέζαμε και τον κ. Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο και τον κ. Βαγγέλη Μεϊμάράκη. Εμείς μπήκαμε στη Βουλή το 2007 όταν πια δεν υπήρχε Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος. Άρα πως κάναμε ερωτήσεις και τον πιέζαμε; Για αυτά που είπε στην εκπομπή σας, Και εγώ και ο κ. Πλεύρης και ο κ. Βορίδης, θα πάμε στη δικαιοσύνη με μήνυση και αγωγή. Και θα έρθει ο κ. Καμμένος εκεί για να αποδείξει αυτά που είπε. Και αυτή τη φορά θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης